Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – Vestfossen 6 – 3

Trener Stian Ramsfjell oppsummerer kampen:
Vi starter bra, med stort tempo og intensitet i forsvarsjobben, og før Vestfossen vet ordet av det leder vi 2-0 etter scoringer av Awat og Molly.  I denne perioden er vi blanke flere ganger og kunne ledet med flere enn de to. Så slipper vi oss utrolig nok ned å inviterer Vestfossen inn i kampen, vi er sløve i mye av det vi foretar oss, spiller på oss enkle brudd og før vi vet ordet av det har Vestfossen redusert hele forspranget. Lagene går til pause med 2-2.

2. Omgang er 2 minutter gammel da dagens debutant Zia setter inn 3-2 etter strålende forarbeid av Awat, kort tid etter ruller vi på nytt opp et festangrep og ballen ender på hodet til Abdi som scorer sitt første mål på hodet noensinne(?). Vestfossen reduserer på en dødball.

Heldigvis finner vi tilbake til oss selv de siste minuttene, Awat og Zia setter begge sitt andre for dagen. Kampen ebber ut med komfortable 6-3.

Alt i alt gjør vi ingen stor match, men TT er allikevel meget happy med å dra i land 3 nye poeng på en middels- dag. Ekstraarbeid morsomt er det at Zia får en kanondebut! Kevin kommer også inn og gjør en flott jobb mot slutten. Dette  viser hvilken knalljobb som gjøres på jrlaget. Nå ser vi frem til å få folk tilbake lov sammen heve oss mot Vestfossen om en uke!

BB: Behjadin, Hellum og Ziaz