DFK – Urædd 1-1

Etter 10 rufsete åpningsminutter der urædd har initiativet våkner dfk etterhvert til liv. De resterende 35 minuttene av 1. Omgang er opp mot årsbeste mot etablert forsvar. Gjennom høyt balltempo, fint trekantspill og gode bevegelser spilles urædd lave. Dfk skaper flere store muligheter, men ballen vil ikke i mål. Selv ikke når vi spiller oss til straffe får vi uttelling.

Vi fortsetter mye av det gode spillet i 2. Omgang og får betalt ved Molly etter en times spill. Vi spiller oss også til store muligheter etter 1-0 scoringen. Dessverre faller vi i pressjobben, mister kula for lett og faller dermed i prestasjon de siste 15 minuttene av kampen. Straffen kommer 10 min før slutt da en urædd spiller lett får passere 3 Drammenspillere og til slutt får straffe som de setter i mål.

Til tross for et forsøk fra oss i tverrligger ebber kampen ut med 1-1.

Totalt sett skuffende at vi ikke gjør jobben helt ut og får med oss de 3 poengene vi skal ha.