Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK takker Doffen

Drammen FK ønsker å takke Kristoffer for en fantastisk jobb som dagligelder i Drammen FK.

I 2014 ble Drammen FKs styre enige om å ansette en daglig leder i klubben. Bakgrunnen var enkel, det er håpløst å gjennomføre en sesong i andredivisjon med alle de daglige utfordringene som der finnes med et styre som kun arbeider frivillig ved siden av full jobb og familieliv. Etter flere gode innledende samtaler falt valget på Kristoffer «Doffen» Backe, et meget godt valg for oss i DFK.

Doffen startet jobben med å få på plass flere formelle ordninger og tok et godt tak i klubbdriften vår, samt gjøre oss klare for 2. divisjon. Dette er ikke en enkel jobb for en enslig deltidsansatt, men Backe tok utfordringen! Med stø hånd har vår daglige leder styrt klubben sesongen igjennom, og tatt ansvar for å legge til rette for både klubb, styre og 2.divisjonslag. Han har styrt opp hjemmekamper, fotballskoler, cuper osv. med stor iver og god kvalitet.

Dessverre er klubbens økonomiske situasjon tøff etter ett år i 2.divisjon, og det ville vært umulig for klubben å forsette å ivareta ansvaret for en deltidsansatt daglig leder. Kristoffer så dette selv og var raskt ute med  å tilby seg å avslutte arbeidet for klubbens beste. Dette vil nok dessverre påvirke vår klubb i fremtiden, men med den økonomiske situasjonen for 2016 var dette en riktig. 

Drammen FK ønsker å sende en stor takk til Kristoffer Backe for en fantastisk jobb han har gjort for klubben i perioden han har vært ansatt hos oss. Vi i Drammen FK setter stor pris på ditt engasjement og dedikasjon igjennom denne tiden. Vi skal etter beste evne prøve å fortsette arbeidet du har påstartet.

Mvh
Styret i DFK

Del dette innlegget