Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – Solberg 6-2 (4-1)

DFK – Solberg 6-2 (4-1)

DFKs mål: Farra Nemati (O.Narnor), Truls G.Johansen (D.Storskogen), Ola Narnor (N.Wilkinson), Truls G.Johansen (-), Ola Narnor (P.Kalmo), Didrik Storskogen (C.Pedersen)

DFKs beste spillere: Truls G.Johansen, Didrik Storskogen, Ola Narnor

God prestasjon etter en meget god treningsuke.
Trener Stian Ramsfjell forteller at DFK gikk knallhardt ut med høyt press, balltempo og meget god gjenvinning høyt i banen. – Vi får betalt allerede etter et par min, Ola jager et godt oppspill og blir felt innenfor 16. Farra sikker 1-0. Fortsetter å trille ball i høyt tempo, Solberg har nok med å forsvare seg, og vi skaper flere brukbare muligheter. Didrik åpner hele forsvaret til Solberg med en strålende pasning til Garmo 2-0. På en sjelden visitt snurrer Solbergs kant rundt på vår høyre side, og legger et godt innlegg som til slutt ender i hodet på Lian og i mål. 2-1. Dette knakk ikke DFK, fortsatte å male på, Wilki spiller vakkert gjennom Ola som banker inn 3-1 på halv volley med en Solbergspiller jagende i ryggen. 4-1 kommer etter et vakkert frispark skrudd inn av Garmo.

I pausen fokus på å holde opp balltempo, fortsette å vinne 2.baller og jobbe godt i i presset. Dette lykkes vi godt med, og vi fortsetter å kjøre Solberg. Vi får en gigantmulighet allerede etter 1 minutt, som dessverre ender utenfor. Vi bryter Solberg gunstig flere ganger og med enda bedre presisjon og utnyttelse av sjansene kunne det blitt mange  flere scoringer. Den kommer allikevel etter rundt en times spill da Kalmo kommer rundt og legger inn til Ola som setter ballen flott i kassa. Mot tampen putter Didrik på vårt sjette til 6-1 etter innlegg fra Pedersen. Helt på tampen får Solberg en fin frisparkscoring.

Alt i alt mange steg opp fra sist match. Veldig mye positivt, med tidvis strålende angrepsfotball og årets første 3-poenger hjemme

Del dette innlegget