Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – Pors 2 – 5

Det ble til slutt et svært skuffende resultat mot et Pors Grenland lag i poengnød. Bortelaget satte standarden allerede etter to minutter og tok en svært tidlig ledelse, men Christer Pedersen brakte balanse i regnskapet etter et flott angrep der Wilki er servitør. Dessverre gikk det ikke lenge før Grenlandslaget nok en gang gikk opp i føringen på en dødball, og DFK måtte fortsette å jage. En utlikning av Molly gjorde at lagene gikk til pause med uavgjort. Forresten et utsøkt mål av DFKs superspiss der han i reneste Zlatan-stil hælet ballen opp i nærmeste kryss på en corner slått av Garmo. Etter hvilen blir det mye stillingskrig, men noen litt merkelige dommeravgjørelser er med på å sette sitt preg på omgangen. Det ble delt ut rødt kort til begge lag pluss en tilfeldig tilskuer på andre siden av gjerdet som omretset banen! DFK prøvde å hente inn Pors etter at de for tredje gang i kampen tok ledelsen, men fikk i stedet for ytterligere to scoringer i fleisen…!             

Meget skuffende forestilling
Spillende trener Øystein Bråthen var ikke nådig i sin dom etter kamp. – Dette var en meget skuffende forestilling for vår del, bedyret han. I1.omgang varierer intensitet og innsats svært fra vår side. Vi slipper inn mål på dødball etter manglende markering- og sonespill, noe som illustrerer manglende tilstedeværelse. På pluss siden scorer vi også to gode mål hvor vi får vist noe av vårt angrepsregister.

– I 2.omgang blir det en stillingskrig hvor både vi og Pors har gode scoringsmuligheter. Vi får Mur utvist og straffe imot som de scorer på. Ingenting å si på straffen, selv om utvisningen er diskutabel. Uansett, svært unødvendig å sette seg selv og laget i den situasjonen. Etter 2-3 prøver vi å mobilisere mere trykk fremover, men lykkes ikke. Vi blir kontret i senk og taper helt fortjent.

– Jeg etterlyser spillere som går foran når vi sliter og er konstruktive. Vi har dessverre for mange som mister fokus, og samhandlingen i alle faser er fraværende. Heldigvis er det noen lyspunkter; Borger viser noen klasseredninger, Garmo er 3.divisjons beste midtbanespiller og Wilki er alltid en spiller som presterer på et bra nivå. Disse tre får BB av meg denne gangen.

– Jeg forventer at spillere står frem mer skjerpet mot Turn og at vi får en god avslutning på sesongen. I siste kamp må Garmo og Mur sone. Kot og Pedersen er uaktuelle, Sims borte, og Backe skadet. Vi skal likevel kunne bite godt fra oss på lørdag!

Del dette innlegget