Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK og IBK bytter spillere!

Det er en gledelig nyhet at Petter Kalmo ser ut til å være på vei tilbake til moderklubben. Kalmo ønsker å gjenforenes med klubben han har blitt flasket opp i, og er hjertelig velkommen tilbake. Den hurtige angriperen forlot DFK etter 2010 sesongen, og prøvde lykken i Birkebeineren. Der fikk han oppleve et opprykk fra 3.divisjon 2011 og innhopp i 2.divisjon 2012. Grunnet lite spilletid for A-laget forrige sesong ble Kalmo utlånt til DFK på høsten, en løsning som DFK og hovedpersonen selv nå ønsker å gjøre permanent.

Stian Ramsfjell i trenerteamet er meget fornøyd med at det ser ut som Petter Kalmo kan komme hjem igjen. – Det skal bli godt om vi får Kalmo hjem igjen på permanent basis. Petter er en kjempefyr som alle lag trenger i en gruppe. Han viser forbilledlig innsats i trening og kamp, og er en målfarlig spiller som alltid skaper trøbbel for motstanderne, gir Ramsfjell som skussmål. Hovedpersonen selv gleder seg til alt går i orden og han kommer hjem igjen. – Jeg har lært mye i IBK som jeg har lyst til å ta med meg videre, forteller han. – Jeg håper og tror Drammen FK kommer til å kjempe i toppen av 3.divisjon denne sesongen, og jeg har veldig lyst til å bidra for at klubben skal klare det!

Samtidig som Kalmo har vært ønsket av Drammen, har Birkebeineren vært interessert i et par DFK-spillere. Madhi Fayyaz og Eric Pascual har vært på prøvespill hos Krokstadelvingene og imponert den sportslige ledelsen på Trelleborg Arena. De to kompisene har tidligere spilt sammen også i Bærum, og nå kan det se ut som de fortsetter det vennskapelige samarbeidet i IBK. Fayyaz har takket ja til en ettårskontrakt, mens det ennå ikke er avklart hva som skjer med Pascual. Forrige sesong var Bærumingene blant Øystein Garborgs mest betrodde menn, og kom høyt opp på statistikklisten over flest scorede mål, målgivende pasninger og beste spillere. Vi ønsker guttene lykke til videre og takker for innsatsen de la ned i Drammen FK.

Del dette innlegget