Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – Notodden 10-1

Mandag kveld, på selveste Transfer Deadline Day ute i Europa, dukket Marius Backe opp i startelleveren til Drammen FK. Lillebror Backe var tilbake på banen etter å ha vært ute med kneskade i over et år, og gjorde en solid innsats i de bakre rekker under nedsablingen av Notoddens unge mannskap. Drammen kunne knapt ha ønsket seg en bedre «signering» enn dette etterlengtede comebacket, og med «Årets spiller – 2011» på plass leverte de blåkledte en festaften av de sjeldne.

Enveiskjøring er kanskje det mest beskrivende ordet om oppgjøret. Gjestene hadde ingenting å fare med, og var utrøstelig fantasiløse og tafatte å se på. Et lite lyspunkt på veien hjem til Notodden må ha vært innsatsen til deres keeper, som til tross for tosifret antall baklengs var deres beste spiller og forhindret ytterligere ydmykelse med tap på nivå med håndballresultater.

Drammen skal ha ros for å ha holdt tempoet og konsentrasjonen oppe kampen ut. Det er lett å se seg fornøyd med en 5-0 ledelse tidlig i 2.omgang, men gutta ville ha mer og gav seg ikke før det stod tosifret i målprotokollen. Å trekke frem enkeltspillere i dag er vanskelig når hele laget la ned en solid kollektiv innsats og leverte det ene praktangrepet etter det andre. La oss håpe på mer av dette i kampene som kommer!  

En jublende glad trener Ramsfjell hadde mye skryt å dele ut til guttene i dag. – Vi leverte til dels strålende offensiv fotball med stor bevegelse, godt balltempo og fine enkeltprestasjoner, forklarer treneren. – Vi bryter gang på gang gjennom et lavtliggende motstanderlag som knapt for låne kula! Jeg er også meget fornøyd med at vi holder det gående til tross for at vi er såpass overlegne. Vi evner å ta jobben hjem til tross for ledelse 8-0, noe som gjør at vi fortsetter med et konstant press.Vi kunne faktisk hatt en enda større seier i dag, hadde det ikke vært for motstanderens meget gode keeper, humrer Ramsfjell.

SE BILDER AV OPPGJØRET PÅ VÅRE FACEBOOKSIDER!!!

FAKTA:
Mål:
 
Knudsen 3
Molly 3
Bråthen 2
Didrik 1
Abdi 1

Assist:
Truls 3
Øystein 2
Abdi 2
Molly

BB:
T.Backe
T.Garmo
A.Dagane

Del dette innlegget