Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – Modum 2 – 1 (2-0)

Mål DFK: Behajdin Celina
Assist: Truls Garmo og Sindre Horgen
BB: Herman, Behajdin og Viktor

I den omvendte kampen i juni rotet DFK vekk en 0-2 ledelse til pause og tapte 3-2 etter to sene scoringer av Modum. Denne gangen klarte Drammenserne å holde ledelsen fra før hvilen helt inn. Stian Ramsfjell var skuffet og fortvilet etter å ha gitt fra seg en 2-0 ledelse forrige gang. Treneren undrer seg over ordtaket om at 2-0 er en farlig ledelse, og hevder han aldri helt har skjønt det. – Jeg vil da mye heller lede 2-0 enn 1-0?? Men nettopp mot Modum i forrige oppgjør fikk han erfare lumskheten ved 2-0 ledelse, og fryktet nå en gjentakelse da lagene entret banen etter hvilen.

For la det være sagt: Modum bød på god motstand i denne kampen og hadde presset DFK bakover på banen, men to flotte kontringsmål av Behajdin Celina hadde ført hjemmelaget opp i en litt ufortjent ledelse. – Scoringene til Celina etter gjennomspill av Horgen og Garmo var vakre, konstanterte Ramsfjell. Det var flotte trekk av oss!

Etter hvilen ble det mye Modum, men DFK var disiplinerte og holdt unna. Reduseringen til Simen Velstad skapte stor spenning for publikum og voldsomt stress for DFK, men denne gangen holdt altså ledelsen helt inn og førte hjemmelaget et skritt nærmere opprykk. På lørdag møter DFK Hønefoss 2, mens sesongen avsluttes med hjemmekamp mot Skarphedin. Opprykksrival Jevnaker gjester Modum til helgen og skal på samme måte som DFK måtte slite for poengene. Spiller Modum like godt i den kampen kan det hende DFK feirer opprykk før siste serierunde spilles.

Hovedtrener Stian Ramsfjell hadde ingen problemer med å innrømme at Modum var veldig gode og mente det var sterkt å ta tre poeng i en litt presset situasjon på en ikke spesielt god dag. Assistentrener Ramsfjell senior tilføyer at han synes DFK var litt tunge i dag, men er fornøyd med at laget viste stor disiplin i pressede situasjoner. – Vi ville aldri ha vunnet denne kampen for noen uker siden, hevder han og avslutter med å gi honnør til et godt Modumlag.

Del dette innlegget