Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK med 3 spillere på presselaget!

Lørdag 2.februar skal et presselag bestående av spillere fra 2. – 4.divisjon møte Mjøndalen IF i en oppvisningskamp. Det har blitt tatt ut 18 spillere fra en liste på 45 nominerte. Nominasjonene var det klubbene selv som stod for, mens en jurie bestående av dt-journalist Magne J. Nilsen, MIF-trener Vegard Hansen og fotballgymnaslærer Dag Vidar Kristoffersen tok ut stallen. Sistnevnte skal lede Presselaget på kampdagen.

Til Drammens Tidende opplyser jurien at «det ble en vanskelig prosess med over 45 nominerte spillere. Det var mange hensyn å ta. Alder, potensial, balanse i forhold til posisjon og spillertyper var sentrale faktorer, samtidig som det var også viktig å få flest mulig klubber representert.»

Hovedformålet med oppvisningskampen er å la lokale spillere vise seg fram. Den beste spilleren på presselaget får en ukes treningsopphold i MIF som premie.

Drammen FK stiller med sterk trio. Thomas Backe var fjorårets suverent beste spiller og vant storeslem på prisutdelingen. Backe oppnådde 10 ganger å bli kåret til DFKs 3 beste, hadde med sine 6 assist flest målgivende pasninger og delte toppscorertittelen med Knutsen og Pascual med sine 7 mål. Faramarz Nemati gjennomførte en meget solid sesong på stopperplass og noterte seg 6 ganger blant DFKs 3 beste. Robel Hamde var årets unge spiller med fast plass på høyrebacken for A-laget og samt en dominerende spiller for juniorlaget i interkretsserien. Hamde viste seg som en moderne back med offensive kvaliteter og serverte 4 flotte målgivende pasninger på A-laget forrige sesong.

Vi ønsker gutta lykke til, og regner med at de viser seg godt frem mot Mjøndølingene!

Del dette innlegget