Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK må hente frem sparekniven

Etter et tøft år i 2.divisjon både sportslig og økonomisk har DFK nå startet arbeidet for de kommende år. Situasjonen i Drammen FK er kontrollert alvorlig på vår økonomiske situasjon, slik den også var etter vårt første nedrykk fra 2.divisjon i 2009. Det å kjempe i en serie mot store klubber som også driver profesjonelt er tøft for en klubb som er styrt på rent frivilligbasis. Kostnadene knyttet til spill i 2 divisjon med resier ol, er nye utgifter vi som klubb ikke er vant med fra lokaltseriespill.
Ett nedrykk fra 2.divisjon har gitt oss nye økonomiske utfordringer og styret er nødt å se på alle kostnadene, for klubben for å komme på rett kjøl igjen iløpet av en sesong. DFK styret har jobbet hardt med økonomi spørsmålet siden nytt år og nå iferd med å legge en økonomisk plan for 2016.

Drammen FK har vært så heldige å få kunne leie et kontor på Marienlyst hos Skiold siden 2009. Dette har vært klubbens første virkelige samlingspunkt der klubben har fått en tilhørighet. 
I den forbindelse har DFK opparbeidet et godt og nært samarbeid med Skiold, da vi vi har har fått god oppfølgning og rådgiving av Skiolds dagligleder Morten Backe. Det har vært betydningsfult for en klubb som er drevet på frivillig basis å kunne få gode råd og innspill av Skiold.
Vi i Drammen FK er meget takknemlinge for all hjelp og støtte vi har fått igjennom denne perioden. 

Dessverre for Drammen FK er blant annet leie av kontor lokaler på Marienlyst en av flere kostnader som kommer under streken og som vi må kvitte oss med på kort sikt nå i 2016.

Vi i Drammen FK ønsker å sende en stor takk til Skiold og deres dagligleder Morten Backe for all hjelp og støtte i perioden vi har leid kontorlokaler på Marienlyst. Denne støtten og rådgivningen er en av flere grunner til at Drammen FK har og forsatt vil være en  klubb som vil kjempe om flere opprykk i årene som kommer.

Selvom vi i fremtiden ikke være knyttet sammen igjennom nabo kontorer ser vi frem til nye gode dialoger i fremtiden mellom våre klubber.

Mvh
Styret i Drammen FK 

Del dette innlegget