DFK – Lyn 0-2

Et toppet Lyn lag med hele 6 tippeligaspillere og unge A-spillere ga Drammen FK trøbbel i vårsesongens siste kamp. DFK gutta ga aldri opp, men sleit med å få nettkjenning. Det var en offensiv gjeng som stilte til start mot Lyn 2. Laget ble ikke klart før noen timer før, da absolutt alle mann hadde lagt ned en kjempe jobb i treningsarbeidet den siste uken. Da kampen startet viste det seg fort at vi ikke hadde dagen og at Lyn var bedre bestatt enn oss på flere plasser. DFK skulle gå ut i et høyt press, men toppleddet var dessverre ikke nok på og DFK fikk aldri satt et høyt press, samtidig da DFK bort mye rom for Lyns defensive midtbanespiller som til stadighewt fikk hente ballen uforstyrret lavt i banen og satt i gang spillet. Dette til tross stod gutta opp og jaget mye ball. Dessverre kom DFK ikke til altfor mange sjanser, men gutta var nære frempå ved et tre-fire anledninger, men enten så manglet det 1 cm på skoen eller så stod en god Lyn keeper i veien. I den andre enden gjorde Jo Inge Berget og Kim Holmen livet tøft for DFK sin bakre firer og keeper, men de ryddet opp i godstil i de første 45 minuttene. Dermed stod det 0-0 til pause. I andre omgang kom DFKlitt mer med, men allerede etter 5 minutter slipper DFK presset på Lyn sin back som tormer til linja og legger inn. Der står Kim Holmen og banker den inn. Gutta rister av seg skuffelsen og jobber videre og får noen gode muligheter ved Farra, Backe, Molvær og Stokka, men ballen vil ikke inn. I den andre enden gjør Ronny H noen kvalitetsredninger. Kampen står å vipper nå, men DFK klarer ikke å utnytte de gode overgangsmulighetene de får på Lyn. 2 minutter før slutt får Lyn en straffe. Berget setter inn 2-0 og kampen er kjørt.Nå er det ferie og trenger nok både spillere og ledere. Det har vært en tøff vår sesong, men vi har alle merket at det er ikke mye som skal til før vi igjen vil ta mange 3 poengere. Vi har fortsatt trua og lysten til å snu motgang til medgang igjennom knallhardt arbeid. BB: Hvambsal, Øverby, Tjønnøy