DFK – Larvik Turn 2-1

Drammen tok en viktig seier mot høyere plasserte Larvik Turn på tabellen med tanke på å ha heng med topplagene i avdelingen. Larvik Turn holder tredjeplassen og hadde ikke tapt på åtte runder før de gjestet Kollen Road.

Etter en svak førsteomgang av DFK var det ikke ufortjent at Larvik kunne gå til pause med ledelse 1-0. DFK hadde knapt skapt målsjanser i omgangen, og fremstod veldig famlende. Etter hvilen tok vikarierende coach «Sims» Amundsen frem noen C-momenter ut av skjortermet som førte til at de blåkledde tok over kampen. Thomas Backe skapte balanse i regnskapet, mens innbytter Adam Isajev avgjorde kampen med scoring i sluttminuttet.

En meget lettet trener Øystein Bråthen kunne bevitne at laget hans gjennomførte om en sterk snuoperasjon.- Spillet satt ikke som det skulle i 1.omgang, men etter pause viser vi god kvalitet i det offensive spillet selv om vi har mye å gå på. – Vi hever intensiteten i spillet vårt og opptrer mye mer samlet. – Larvik Turn hadde kun dødballer å by på, noe vi ble bedre på å forsvare oss imot i 2.omgang, smiler treneren som byttet seg selv inn i pausen. – Det bør også nevnes at Simen Amundsen bidro fra sidelinjen idag i rollen som Manager/Sportsdirektør og viste coaching i verdensklasse i fraværet fra Ramsfjeld, føyer treneren til, før han utdyper fraværet til sin trenerkollega: – Rams fikk fri av spillergruppa før å jobbe me sommerkroppen sin ettersom han e litt på etterskudd!

BB: Backe, Garmo og Prince. 1-1: BACKE, assist: Coach B. 2-1: Adam, assist:Prince