DFK jr – KIL 4-0

Juniorlaget vartet opp med storspill! (Foto:Kristina Tovsrud Brenno)

Etter at spillerne fikk kritikk etter prestasjonen mot Modum fortjener de skryt etter dagens kamp mot Konnerud. Vi var forberedt og tok tak med en gang fløyta gikk. Konnerud sitt høye press fra start ga oss mye rom. Når gutta hadde gode bevegelser ga det oss mange valgmuligheter offensivt og idag var det både mange gode valg og ikke minst utførelse. Da er det vanskelig å forsvaret seg, men det er faktisk på en dødball første målet kommer. Adis kommer på bakre og legger inn til Torbjørn som scorer etter 6 spilte minutter. Etter snaue 15 min øker vi ledelsen da Adis nok en gang er nest sist og en frisk Ola F setter ballen sikkert i nettet. Etter en meget god start legger Konnerud seg mer ned og rommene blir mindre. Syns allikevel vi fullfører en god omgang og er gode til å holde tempo oppe og skape sjanser. Lagene tar pause med en fortjent Dfk ledelse.

I andre omgang kommer vi litt sent igang. Konnerud jobber hardt, og gjør et skikkelig ærlig forsøk på å få noe ut av kampen. Etter 20 min får de også betalt og header inn reduseringen. De yppet seg også med et skudd i tverliggeren, men disse to var vel nesten halvparten av skikkelige sjanser de hadde i løpet av 90 min. Men idag var det for mange DFK spillere som stod fram til at dette kunne tapes. Vi heiser oss veldig det siste kvarteret i en kamp som åpner seg mot slutten. Vi skaper sjanse på sjanse og er gode offensivt. Det blir mye rom på midten som Konnerud prøver å kontre i, men bakfemmeren har kontroll på det som kommer. En av dagens store spillere Adis, setter selv kronen på verket i en kjempekamp og punkterer kampen til 3-1. Etter dette fortsetter vi å skape sjanser og en av dagens andre profiler Abdi får valuta for god jobbing og setter inn dagens siste til 4-1. En fortjent opptur og gøy å se at vi skjønner alvoret. Vi takker et friskt Konnerud for en god kamp.

Mange spillere fikk en opptur idag og jeg håper virkelig vi klarer å fortsette den oppturen de siste 3 kampene. Takker spillerne for innsatsen idag og nå gjelder det å holde fokuset fremover.

Dfks 3 beste: Adis, Abdi, Torbjørn