dfk jr hønefoss tap

Hønefoss fikk revansjen sin og slo Drammen 2-1 i en kamp med meget høyt tempo.

Etter kampen er vi selvsagt skuffet, men det er dette som er læring.

I første omgang syns jeg vi var det beste laget og noterte 6-7 sjanser. Den var jevnspilt men grunnet det siste kvarteret syns jeg vi var best. Nærmest var Robel og Ola som begge var frempå med pannenrasken.

2 omgang åpner på værst tenkelig vis da Hønefoss spiller ballen ut rett til en HBK spiller som er sikker. Etter scoringen går det frem og tilbake og kampen virker rotete grunnet det høye tempo. Hønefoss kontrer inn en til 2 min før slutt. En sluttspurt fra Drammen sin sine holder bare til en redusering med Abdi på straffe.

Det er surt å tape slike kamper fordi mange jobbet veldig hardt idag. Dessverre slipper vi inn 2 litt lette mål og er ikke effektive på sjansene våre.

Den største læringen vi fikk idag er at negativitet sprer negativitet og visa versa. Vi skal skape et miljø der vi trives og skaper positivet føleser på trening og i kamp. Sånn blir vi bedre og sånn er et lag!

Vi takker Hønefoss for kjempematching og gratulerer med seieren!

Drammens 3 beste: Praveen, Adis(til dobbel krampe), Abdi (siste 25 var herlig vinnervilje)