dfk jr 4-4

Vemodig å skrive sesongens og denne omgangens siste kampreferat – Faan for en herlig gjeng!

Sist kamp endte med at Flint tok en ledelse på en innøvd corner variant. Etterhvert tar vi mer over og utligner da Kevin hamrer inn et frispark da Foad blir tatt på vei igjennom. Etter scoringen tar vi fullstendig over og går til pause med et spillemessig overtak.

Første kvarteret av andre omgang bør gå i glemmeboken. Vi slipper inn 3 mål og ligger under 4-1 i en kamp vi dominerte. Så starter en voldsom snuoperasjon. Vi presser høyt, skriker litt og ligner på en gjeng som virkelig vil noe.

2-4: abdi slår opp til Kot som stusser videre til Arsalan som legger et godt innlegg som Narnor setter sikkert i mål. Vi aner håp.

3-4 : kampens gigant Abdi slår en vannvittig pasning til Arsalan som denne gangen gjør det selv. Vi løper og henter ballen og maner hverandre opp.

4-4: vi får skutt etter en corner og keeper fomler slik at Sukki kan sette en meget velfortjent utligning. Vi henter ballen og vil mer..

Dommeren blåser dessverre av og morroa var over.

kult å se lysten gutta viste til å vinne, vi fortsetter fra forrige uke. Mange har tatt store steg i løpet av sesongen og hvis de fortsetter å jobbe hardt kan de nå langt. Abdi viste idag hvilke nivå som er mulig med hard jobbing – helt enorm idag!

Drammens 3 beste: Abdi, Daniel, Kevin