Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – J- SIF

Dfk tok en viktig seier mot Sif.

Ting begynner å tette seg til i kvalikken til interkrets og 3 poeng idag var viktig. Vi åpnet kampen forrykende i forhold til uttelling og fikk to mål før det var spilt 20 min. Første målet kommer da Abdi skaper brudd og setter opp banens beste Daniel som serverer en Ola på blank. 2-0 scoringen er nesten identisk. Abdi oppfatter situasjonen raskt og kaster til Daniel som igjen finner goalgettern Ola som denne gangen vender bort en mann før han med motsatt fot setter inn 2-0. Spillemessig har et veldig ungt Godset lag ballen litt mer enn vi er fornøyd med. Vi er ikke vant til å møte så ballsikre lag og skaper færre brudd enn vi burde. Vi blir tidvis løpende litt imellom selv om vi ser at de gangene vi gjør en skikkelig jobb som førsteforsvarer og er i balanse skaper vi brudd. Dette burde vi gjort mere. Det blir også litt store avstander mellom bakre og midtre ledd som gjør at Godset kommer til en del halvsjanser fra mellomrommet. Disse tingene tar vi litt tak i pausen og prøver å gjøre noen justeringer. I starten av de siste 45 kommer Godset til et par store sjanser, men en god bakfemmer hindrer redusering. Begge lagene har en redning på strek hver, Arsi redder oss mens en Godset stopper Daniel sitt avslutningsforsøk. Vi har i tillegg et par kjempesjanser på hodet ved Abdi og Ali, men en meget god Godset keeper hindrer flere mål. Kampen åpnet seg mer og mer og det ble litt hawai de siste 10 og Sif får sin redusering da vi ikke får klarert en ball på 16. Alt i alt ikke vår beste kamp, men vi gjorde jobben og i dag var det nok! Hadde vært litt gøy å sett hvordan kampen ville sett ut hvis vi ikke fikk de to raske. Jeg tror vi ville vært enda bedre. Gøy at mange bidro idag. At mange både tidligere og nåværende DFKere tok turen – det er kjempeartig! Nå gjenstår to hinder på veien så vi må holde fokus. En fin fotballkamp og en god kampleder.

Drammens 3 beste: Daniel, Kevin, Adis,