DFK – Hønefoss 5 – 0 ( 0 – 0)

Trener Stian Ramsfjell oppsummerer kampen:

Utløsning(!?) etter pause
Vi møtte et meget ungt Hønefosslag som forsvarte seg meget bra. Med opp til 6(!) mann i bakleddet var de vanskelige å bryte ned. Allikevel skapte vi flere farligheter, spesielt på mange cornerne. Tross i enormt ballinnhav gikk vi til pause med 0-0.

TT ønsket større bevegelse, samt mer trøkk i boks i 2.omgang. Det fikk vi da Benny kommer inn etter pause. Vi skaper et par enorme muligheter etter få minutter og presser HBK bakover. Den forløsende scoringen kommer etter et kjempeangrep der Awat finner Behajdin som sikkert setter 1-0. Truls setter en pinne på frispark, før en lekker overgang ender med at Fossum vakkert spiller BEhjadin gjennom, og han setter sitt 2. Awat pirker inn 4-0, før han setter 5-0 på straffe.

Alt i alt en komfortabel seier, og der vi kroner en flott vårsesong med tabelltopp til ferien. Så gjenstår det å se om vi klarer å holde den gjennom høstjakta….

BB: Kim, Hellum og Behajdin