DFK-DBK 4-7 (2-4)

DBK var ikveld gjester på Kollen Road. DFK OB disket i første omgang opp med stor gjestfrihet. I andre omgang kom de gamle DFK gutta mer med i kampen

etterat de begynte å spille sitt Barca småspill og ikke kun slå den langepasningen på Stokka som ble veldig alene. Litt som i 99 også :-). Mer fra kampen kommer fra Sir Alfie senere. Dog legges det merke til dagens kampbilde, der klubbens tidligere storkeeper Stephan «Pasta Joe» Jacobsson er noget uheldig med vinkelen i på bildet og Lars C Stokka ser ut som i 99.

DFK-DBK 4-7 (2-4) Vi åpnet kampen veldig bra og hadde full kontroll, ledet 2-0 etter 10 minutter. Deretter mistet vi formasjon og inviterte DBK inn i kampen….de putta 4 mål uten at vi klarte å svare og dermed lå vi under 2-4 til pause. Målene i første omgang ble scoret av Stokka (Fred) og Harald (Tor H). I andre omgang fikk vi igjen etablert brukbart spill i første del av omgangen, men vi greidde ikke å skape så mange sjanser og målene uteble. I stedet var det DBK som igjen tok over initiativet. Vi gir ballen fra oss for lett utover i omgangen og DBK kommer til langt flere sjanser og angriper med flere folk enn oss. Stokka reduserer 2 ganger i andre omgang etter assister av Harald og Richard. DBK vinner kampen 7-4 og det er fortjent nok. Vi må nok orke mer, løpe mer, samt stresse mindre i avgjørende situasjoner for å komme på vinnersporet igjen…la oss gjøre det! Stokka får BB denne gangen for sitt Hattrick