Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK – Bærum rekr. 5 – 2 (1-1)

Mål: Awat (2), Didrik, Warp, Farra
Assist: Fossum (2), Garmo (2), Awat
BB: Garmo, Awat og HermanDe to topplagene Bærum 2, og ikke minst vår argeste konkurrent Lommedalen har begge måtte bite i gresset mot våre gutter i løpet av den siste uken.

Mandag kveld gjestet Bærum 2 «fort Marienlyst». Dette kunne vært et referat preget av bitterhet over 2.lagene som stiller svært varierende kvalitet på lagene i løpet av sesongen. Bærum stilte nemlig et kruttsterkt lag for anledningen, langt skarpere enn hva de har gjort på bortebane denne sesongen. Mange A-spillere var med og kjente navn som Jan Tømmernes, og ikke minst Tocmac kan skremme mang ett 3. divisjonslag.

I løpet av de 30 første minuttene og 0-1 i trynet så det ut som det skulle bli nettopp det, et bittert referat der vi furter over 2. lagenes tidvis sterke motstand. Men slik ble det heldigvis ikke. Selv om vi de første 25 ble fullstendig rundspilt, og kun en magisk Herman Rhoden gjorde at det kun stod 0-1. Så kom den, forvandlingen…. Hva er vel deiligere enn en fotballkamp som blir snudd til eget favør? TT coachet igjen i verdensklasse og la om formasjonen på midten. Dette satte en stopper for terroriseringen fra Tocmac som nå fikk både mindre tid og plass. Gutta fikk opp aggressiviteten og troen med ball. Dette kom klart til syne etter 40 minutter. Det hele starter hos Herman, som finter bort en motstander og spiller til Hellum, vi spiller oss vakkert ut bakfra på 1 touch, før kula havner hos Fossum. Han finner Awat som så mange ganger før, og finner du Awat vet du stort sett hva du får, MÅL. Deilig, 12 trekk, på 1 og 2 touch, sa du «tikitaka»? 1-1 til pause, litt ufortjent, men hva gjør vel det?

Vi blir enige om å få opp aggressiviteten og tørre enda mer med ball, og igjen responderer gutta vanvittig i 2. omgang. I det 60. minutt kommer utløsningen, og når man snakker om utløsning, hva er vel mer passende enn at innbytter Diddy B stupheader inn 2-1 etter flott innlegg fra siden. Samme mann holder vakkert på ball i kamp med to motstandere noen minutter senere, får gitt til Awat som viser at han også kan ta på seg hovmesterrollen når han triller til en overtent Warp som kommer fossende på høyre. Det er vanskelig å stoppe «Svelvikblokka» når han kommer i fart, de spiser murstein der ute. BANG sa det, 3-1.

Dødballvarianten til TT fikk mye pepper tidlig i sesongen, men slår nå ut i full blomst med 3 mål etter ferien. Denne gangen er det Farra(?) som er sist. 4-1!! Gutta enser at muligheten er der for at coach LG igjen kommer til å rive ned garderoben i ren gledesrus. Mer skulle det imidlertid bli, og dagen blir komplett når Awat curler ballen i bøylen 10 minutter før slutt til 5-1, før de får et trøstemål og kampen ender 5-2 til oss. Deilig!!

Del dette innlegget