0-1 Asker etter 2 min. Vi stryker i sone forsvar og kommunikasjon

1-1 48. Garmo curler ballen magisk i bøylen fra 20 meter etter assist fra Lian

2-1 Selvmål etter 55. Assist Emil som stusser corner

3-1 Garmo setter en retur lavt i hjørnet. (Ingen assist – retur?)

BB: Kim, Truls, Warp

Laget:
Herman – Lian Farra Warp Kim – Damian(Diddy 45(Kalmo 70)) Garmo Backe(Horgen 70)  Emil Awat – Behajdin   (Diddy skadet derfor inn og ut.)

Kommentarer:

1. omgang godt under pari, der i straffet knallhardt allerede etter få minutter. Løfter oss og spiller bra fotball, men det mangler litt på siste 3. del. Men det lyser ikke nok av oss.

I pausen maner dagens magiske coacheduo Rams og LG troppene til å ville dette mer enn det så ut som i 1. omgang. Gode coacher får umiddelbar respons og gutta hever seg. Vi scorer deilige mål, og burde drept matchen på 3-1, men brenner store sjanser. Defensivt ser vi klart mer strukturerte ut i 2. omgang og slipper sjeldent til Asker.

Alt i alt en ok gjennomført match der de 3 poengene varmet mest etter en klar nivåheving i 2. omgang.