DFK 2 i siget

4.divisjonslaget tok sin andre seier på rad! (Foto: Hakon Hallingstad) Drammen Fk 2 – Steinberg 5 -1 ( 1- 0).
Drammen Fk 2 møtte Steinberg som har gjort det bra i årets 4.div. Drammen hadde fra start av et brukbart initiativ selv om begge lag hadde muligheter til å score. Ser ut som Drammen nå har blitt bedre til holde ball tålmodig i laget samtidig som laget er interessert i å angripe når muligheten er der. Det var mangel på avslutningsferdigheter som gjorde at det kun stod 1 – 0 ved pause. Laget tok ledelse på en corner midtveis i omgangen med Mats som satte en heading fra Hassan videre i mål. 2. omgang var preget av et godt organisert lag som fikk en rekke kontringsmuligheter. 2 -0 ved Horgen etter at Artan ble felt. 3-0 ved Hassan som ble spilt fri av Arsi. 4 -0 Artan går gjennom selv. 1 -4 5 -1 Artan på langskudd. Hansi ( Erlend) , Mergim, Marius, Kristian (Kevin E.), Kevin, Mats, Peder,Artan, Hassan (Ole Anders), Can ( Arsi), Horgen.
BB: Artan, Mergim, Mats.