Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DFK 2 blir Stoppen FK 2

Foran årets sesong har DFK fått en utfordring om hvem som skal spille i årets 5 div.(bilde:  DFK grunder Håvard Lislerud).

Da DFK 2 rykket ned fra 4. divisjon til 5.divisjon ble dette en utfordring da vi allerede hadde DFK 3 i samme divisjon. Det har vært noen argumenter som taler både DFK 2 og DFK 3 sin fordel og det har vært en vanskelig sak for DFK styret å behandle, men en avgjørelse ble tatt. 

Dette førte til at DFK 2 vurderte et tilbud om å bli med i Stoppen FK 2 for kommende sesong da de også trengte spillere. Etter en runde internt i spillergruppen har DFK 2 nå bestemt seg for å spille for Stoppen FK 2 i 2014.

Vi i DFK har stor forståelse for at DFK 2 sin spillergruppe ønsker å spille 5 divisjon neste år og takker dermed for et flott samarbeid siden 2009. Vi ønsker spillere og ledere lykke til!

DFK grunder Håvard Lislerud og resten av gjengen vil senere takke av med en artikkel her på drammenfk.no weben.

Dette har vært en vanskelig avgjørelse for DFK styret og DFK 2 ledelsen, men begge parter har forholdt seg profesjonelt underveis i samtalene.

DFK styret vil spesielt takke DFK grunder Håvard Lislerud for en strålende insats i klubben og legger vekt på at historien om DFK fra 2005 vil bestå trygt i histoiebøkene i årene som kommer.

DFK styret ønsker DFK 2, nå Stoppen FK 2 lykke til med sesong forberedelsene og veien videre.

DFK styret

Sitat Håvard Lislerud: 

Det er med blandede følelser jeg med dette takker for samarbeidet, vi har hatt en fantastisk reise med utrolig mange fine opplevelser som de fleste av våre spillere ikke regnet med å få være med på etter å ha gått ut på dato for lenge siden. Jeg håper vi/jeg får muligheten til å takke av på en skikkelig måte(f.eks. via www.drammenfk.no) etter hvert.

DFK:

Håvard det skal du virkelig få gjøre, at DFK grunderen selv kommer med sine tanker skulle bare mangle.

Del dette innlegget