Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Derbyday!

Vi opplever stor pågang fra ghostwritere og bidragsytere til nyhetsredaksjonen som har sendt inn artikler, kåserier og stev i forkant av kveldens oppvisningskamp mot de lilla. Av hensyn til vær-varsom plakaten har vi sett oss nødt til å sensurere mesteparten av dette.

Da Åskollen FK på et nachspiel i 1992 ble stiftet av Johnny Puma, Øyvind Fjeld og Tom Roger Delsbekk var hovedmålet klart: Slå Glassverket som på den tiden lå i 3. divisjon med fokus på det sosiale samtidig som ambisjoner skulle ligge i bunnen. Om denne troikaen i de sene nattetimer hadde synske evner eller om de rett og slett traff ei gullåre på første forsøk vites ikke, men etter dette så Åskollen FK seg aldri tilbake. Opprykk på opprykk og KM på KM kulminerte med to perioder i Toppfotballen samtidig som poengtap og baklengsmål mot våre 2. og 3. lag har vært referenget i Glassverkets melodi.

Som tidligere annonsert har vi brukt de siste dagene på å signere spillere usett ved hjelp av lyssky agentkanaler. Dette er utelukkende garderobetyper med stort sett gode referanser. Han ene signerte førkontrakt på serviett på Z allerede andre juledag, han andre er en sjauer og milsluker med gullfot og røtter fra Klevjerhagan mens han siste er idrettspsykolog, tidligere toppscorer i 2. divisjon for Lillehammer med erfaring fra nivå 2 i Sverige. Med disse signeringene er dommerkortet på mirakuløst vis fullt og Coach Toggen er skråsikker på at dette er mer enn godt nok for seier og vel så det i dag.

Avspark er 19.00 på Kollen Road!

Det er bare to lag på Åskollen – Åskollen FK A og Åskollen FK G19!

Glassverket – Åskollen 1 – 2

MinResMålAssist
240-1Morten Leonhardt Knudsen Kalmo
281-1  
341-2Morten Leonhardt Knudsen Gresko
57GKGif 
67GKMarius Backe 
75GKGif 
82GKMorten Leonhardt Knudsen 

Troppen

Thomas Vårdal
Marius Backe
Simen Nikolai Raste Amundsen
Thorleif Molvær
Michell Hansson
Petter Kalmo
Torbjørn Hofstad Dahl
Patrick Marcel Waal
Paal Christian Alsaker
Morten Leonhardt Knudsen
Ole Anders Moen
Karan Bhandari
Christer Pedersen
Gøran Marinius Bjerknes Nygård
Tomas Lian
Tor Egil Gautneb
Nikola Johan Gresko

Del dette innlegget