Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DBK kampreferat mot Kollen

Rekruttlaget tar sommerferie på tabelltopp etter 9 strake seire. Åskollen fikk en kjempestart og tok ledelsen ved Jarle Nilsen etter en kjempetabbe av Anders (prøvde nok en gang å drible som bakerste mann). Vi i DBK vet at Anders ikke har teknikk, men det hadde vært fint om han selv også hadde innsett dette. Etter dette bølget litt frem og tilbake, uten de helt store sjansene. Bjøpperen hadde en liten sjanse, men ingen regnet med at det skulle bli mål ut av den. I 1 omgangs siste minutt ruller vi opp et kjempefint angep. Det ender med at Erik legger ballen inn til Gunnar, som «kylling-bryster» ballen over mål-linjen. 2 omgang blir litt bedre av begge lag, selv om Åskollen egentlig ikke gjør annet enn å måke lange baller opp på vår banehalvdel. Dette er jo som kjent Åskollen’s varemerke. Det er rart at ikke Rune Hansen ikke har fått whiplash etter så mange kamper for Kollen. Tidlig i 2 omgang ordner Gunnar ledelse for DBK etter fint spill. Åskollen kommer tilbake og David Saksen utligner til 2-2, men 3 minutter før slutt tar Kaptein Bjøpp ansvar og scorer på et nydelig langskudd. Dermed ender det med 3-2 til DBK og alt i alt en fortjent seier