@ Stephan J- Thomas L, Bjørn ES, Jens PF (79 min Henning R), Fredrik A – Lars CS, Terje L (45 min Kai G), Rune H, Marius H, Cato L – Rolf N (85 min Kristian T)

1-2, 45 min, G, Cato L (Lars CS)
2-2, 80 min, G

Kort: Jens PF, Lars CS

BB: Stephan J, Rune H, Jens PF

# SÅ var det klart for toppkampen. DBK gikk hardt ut før kampen og mente de skulle ‘knuse’ et oppskrytt Kollen lag. ÅFK på sin side ble enige om at dette var en helt vanlig fotballkamp som nok kom til å bli preget av duellspill. De første 20 min var stillingskrig og som midtbanegeneral Rune H sa, her er det ikke tid for finspill på midten de sitter i som klegger hele veien. DBK hadde et par vasse sjanser i åpningen og Kollen ble litt stillestående, men midtveis i første omgang våknet Stokka og etter å ha kjørt karusell med Tore D hos DBK en del ganger snek han seg til slutt på innsiden av DBK backen før han ble revet ned at en DBK stopper. Straffen tok den tidligere DBK spilleren Rune H seg av. Luringen Hansen fintet DBK keeperen ut på en lufte tur til venstre før han satte straffen midt i mål. 1-0. Nå kom ÅFK mer med i matchen, men det var forsatt stillingskrig. 7 min før slutt skal ÅFK stopper BP Farnes skjerme ballen utenfor dødlinja, rett bak han kommer en DBK spiss og dytter Farens i ryggen før han snapper ballen og scorer på en ellers meget god Stephan J. At

dommeren klarte å vinke spillet videre etter et så klart frispark er utrolig !!!! ÅFK ga seg ikke, men forsatte å jakte på et lederemål. 2 min før pause jobber Stokka opp et gjennomspill, ut kommer DBK keeperen og redder forsøket, men returen setter Cato L i kassa. 1-2 som også ble pause resultatet.
ÅFK ble i pausen enige om å utfordre mer i ÅFK rommene til DBK. Dette lykkes de med tildels da matchen åpnet seg mot slutten. ÅFK var i denne andreomgangen klart best uten å dominere banespillet, til det var ÅFK for upresise og DBK var flinke i duellspillet. DBK hadde et frispark i tverrleggeren, en corner som endte med 3 gode skudd forsøk og tilslutt fikk de en scoringen etter at Klippen Stabæk feilberegnet en hodeduell. Igjen scoret DBK ut av ingenting. SURT. At det ble poeng deling på Berskaug var et klart tap for Kollen etter alle sjansen de hadde 2 omgang. Cato har et par gode skudd forsøk og en mot en situasjon mot DBK keeperen prøver han lobbe men lykkes ikke. Lars CS har 2 skudd som begge blir reddet av en meget god DBK keeper. Marius H kommer inn på 5 m og stupheader, men ballen stryker stolpen og ut. 2 min før slutt kommer Stokka alene med DBK keeperen, men headingen går dessverre utenfor. Ved siden av disse sjansene har Kollen et par gode muligheter etter klabb og babb i DBK feltet. ÅFK spillerene var ikke hissige nok her da DBK vant alle disse 50 % ballen i egen 16 m.
En middels minus kamp av Kollen som helt klart burde tatt med seg 3 poeng i kveld, men DBK klarte å demme opp for ÅFK spillet med tøffe dueller og taklinger. La oss håpe at ferien kan gi ÅFK overskudd og skjerping utover høstsesongen.