Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DBK 2 – ÅFK 2 3-4

@ Bjørn TN – Erik S, Fredrik A, Morten N, Ole P (Lars CJ) – Jarle N (45 min Andreas), Kai G, Jarle F (70 min Helge S), Vidar S, Kristian T – Ali M (45 min Rolf N)

mål, min, type, målscorer, assist
1-1, 20 min, I, Kai G,Kristian T
2-2, 40 min, D, Fredrik A, Vidar S
2-3, 55 min, Jarle N, Ali M
3-4, 79 min, D, Vidar S, Jarle F

BB: Fredrik A, Bjørn TN, Kai G

# ÅFK 2 møtte et meget forsterket DBK 2. Dette tiltross stod ÅFK gutta på og skapte mange fine sjanser i 1 omgangen. Utlikningsmålet til Kai var tatt ut av ÅFK boka. Det er gledelig å se igjen innøvde trekk som gir full uttelling. Etter en litt lettkjøpt 2-2 scoring for Ballklubben dukket ÅFK sin nye toppscorer opp og ordnet 2-2. Hva som har skjedd med Fred i år vet ingen av oss, men gledelig er det ihvertfall. Kollen 2 rotet som Kollen 1 gjør på defensive dødballer dette ga DBK en lettkjøpt 3-3 scoring. Etter en Brattbakk scoring der Ali serverer ballen til hurtig toget Nilsen. Matchvinner for dagen ble Vidar S. Dr. B klinket til lærkula fra 18 m etter en dødball. På halvvolly suser skuddet rett i vinkelen. ÅFK 2 kjempet godt og utnyttet sjansene sine. Det bør også sies at DBK er det førende laget i 2 omgang etter en jevn spilt 1 omgang.

Del dette innlegget