Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Benny vender nesen hjemover igjen

Trenerteamet har i vinter ønsket å utvide konkurransen på topp og har lett etter en ny spiss. Fra før har klubben veteran Thorleif Molvær og skadeutsatte Niklas Knutsen. Molly er kjent for å være en teknikker av rang som er «intelligent lat», mens Knutsen har gode avslutningsegenskaper innenfor boksen. Nå ønsket Drammen å spe på med en type som var mer aggressiv i spillerstilen. Gode spisser vokser ikke på trær, så da en mulighet åpnet seg for at tidligere DFK-spiller Benjamin Krantz kunne vende tilbake ble det stormende jubel i DFK-leiren.

Trener og klubbformann Jarle Finnestrand hadde følgende å si om saken:
– Det er med utrolig stor glede vi kan presentere Benjamin som Drammen FK spiller igjen. Benjamin har vært ute og prøvd lykken hos andre klubber som bl.a Strømsgodset, Mjøndalen og Birkebeineren med litt blandede resultater. Det er liten tvil om at talentet til Benjamin er der, men han har vært plaget av skader og dette har gjort sitt til at han har slitt tidvis hos de tre klubbene. I tillegg til dette så er tillit og tro viktige momenter for en spiller som har et stort brennende ønske om å lykkes. Benjamin er på mange måter en spiss/spiller type vi har savnet lenge og vi har vel strengt tatt ikke hatt en lignende type siden legenden Lars Kristian Stokka herjet for DFK. Det er nesten litt urettferdig ovenfor Benjamin å sammenlikne han med Lars, men er det en som tåler sammenlikningen så er det nettopp Benny. Benjamin er rask, tøff i dueller, god i bevegelsene, god balanse og gir alltid 100%. Han er rett og slett vond og spille mot, forteller Finnestrand.

– Det som er første prioritet nå er å få Benjamin i god fysisk form og 100% skadefri. Her er vi i god rute og vi ser allerede på treningene nå at Benjamin er meget skarp! Han kommer til å score 20-25 mål i sesongen 2014 om han holder seg skadefri. Det er utrolig gøy at spillere som Benjamin vender nesen hjemover etter å ha prøvd seg hos andre klubber en liten stund, uttaler en smilende fornøyd klubbformann.

Finnestrand vil også legge til at flere tidligere spillere som har blitt hentet av større klubber er velkomne tilbake når som helst.  – Vi har tre-fire andre spillere som er ute og prøver seg høyere opp i divisjonene. Hvis drømmen ikke går i oppfyllelse er vi her og venter på dere. Jeg skal ikke nevne navn, men JA, dere vet hvem dere er…!

Del dette innlegget