Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Austad FK – Drammen FK3 0-5 (0-0)

Ryktene om hvor mange DFK3 stilte fra start florerte på sosiale medier før avspark! Hvem ville ta den frie «Flåtene-rollen»? Ingen?

Austad FK – Drammen FK3 0-5 (0-0)

0-1 Karan (Goran) 48 min

0-2 Goran (Simen) 61 min

0-3 Goran (Karan) 67 min

0-4 Karan (Goran) 75 min

0-5 Pål Remi (Thomas L)

Startoppstilling: Bilal – Henrik – Pål Remi – Simen – Fredrik A – Kjetil N – Thomas L – Anders H – Patrick – Goran – Karan

Innbyttere: Thomas E – Rune – Rashid

Med en del forfall før kampen vel vitende at naturgress er DFK3s form for kryptonitt, alle mann til pumpene med tro på at dette skal bli en bra kamp. Vi bestemmer oss for å forsøke å spille vårt spill, holde ballen på bakken til tross for en relativt regntung gressmatte. Vi har bra kontroll på ballen innledningsvis og har god kontroll defensivt. Offensivt er vi ganske unøyaktige den siste 1/3-delen og gir hverandre tidvis ganske dårlige arbeidsforhold. Henrik H står virkelig frem i denne perioden og involverer seg gang på gang offensivt. Vi møter et Austadlag som også prøver å spille spillet sitt, får faktisk til en del kombinasjonsspill med gode vinkler, men mangler ofte nok progresjon noe som på gressmatta ofte fører til det velkjente Tom Nordlie-begrepet «brudd på brudd på brudd». Vi har en viss dominans i 1. omgang og kan ta ledelsen ved et par anledninger ved f.eks Pål Remi på corner og Henrik H i på et kjempelegg etter innlegg på nærmest blank kasse. 0-0 står seg til pause, men vi føler at noe er i anmarsj.

I pausen blir vi enige om å gjøre det litt enklere i den siste fasen av spillet vårt, vi har slått opp våre offensive spillere med dårlige vinkler og litt for mye direkte i forhold til hva vi ønsker. Vi vil gjerne involvere vingene våre mer, true Austads backer og bruke «rom 2» i mye større grad. 

Nesten umiddelbart etter pause får vi betalt når Anders H finner Goran på venstrekanten. I boksen befinner plutselig Goran seg i en pikant sandwich-situasjon mellom 2 Austadspillere og går i bakken. Dagens dommer er ikke i tvil og Karan er sikkerheten selv fra krittmerket. 1-0. Vi fortsetter å produsere en rekke sjanser, defensivt står Simen og Pål Remi bunnsolid og demmer opp alt som er av Austadoverganger. Bilal er relativt arbeidsledig denne kampen, men har et 1-2 gode involveringer på det som er. Etter 61 minutter finner Simen lynvingen Goran på venstrekanten, forserer iskaldt 2-3 Austadspillere før han iskaldt legger ballen på innsiden av nærmeste stolpe. 2-0. 6 minutter senere er det Thomas E sin tur til å herje på høyrekanten. Han slår inn til Karan som ligger dypt som triller videre til Goran som kanskje er litt i offside, dunker ballen i nota bare for å konstatere at dommeren har valgt å ikke blåse for offside til 3-0. Goran er virkelig brennhet nå, blir spilt opp på en rekke overganger, terroriserer Austadforsvaret gang på gang og etter 75 minutter må Austad prise seg lykkelige over at Q-Park eller Kommunens parkeringsvakter ikke hadde vakt på Berskaug denne mandag kvelden når Goran krummer nakken, parkerer alt som er av forsvarsspillere før han sette ballen i stolpen som Karan enkelt kan sette i det åpne målet. Vi har fortsatt mer å gå på, Thomas L er farlig nær når Thomas E bare skal følge ballen i mål, men hvor keeper plutselig dukker opp. Thomas L har likevel enda et ess i ermet når han etter 80 min curler inn et nydelig innlegg. Hvem andre en målsniken Pål Remi har jukset i defensive oppgaver og bredisder ballen knallhardt i mål fra 16 meter. Resultattavla sier 5-0, noe som også blir sluttresultatet.

Vi leverer en bra kamp til tross for et litt uvant underlag. Justeringene vi foretar oss i pausen fungerer veldig bra og vi fortsetter å legge ned et realt stykke arbeid, får betalt for dette og kan ta med oss en solid seier hjem. NB! Hvis du er usikker på hvordan tabellen ser ut, se til høyre i denne fanen. Jålete med tabelltopp!

Dagens 3 BB: Henrik H, Goran og Simen

Del dette innlegget