Kvelden ildsjelpris går til Michael som ofret seg for sine lagkamerater og tok ansvar i kassa. Takk til Michael som setter laget foran seg sjølv.

2 – 4, 67 min, DS, Markus, Eivind L

3 – 4, 75 min, DF

3 – 5, 79 min, EA, Sander, Emil

1.OMGANG

Det ble en tung start for gutta denne kvelden. Vi hang ikke sammen og ble jobbende mye 1 og 1, samtidig som vi ikke hadde nok aggressivitet i vår 1F rolle. Allikevel kommer ikke Åssiden til mange sjanser, samtidig som vi skaper et par gode sjanser på overganger. Åssiden scorer på en dødball, før vi setter en kjempe kontring der Trym avslutter i tverrliggeren og ned. Returen banker Talha i kassa.

Så gjør vi en klassiskfeil i frispillingen. Istedenfor å rulle ball på nærmeste og vende, banker vi ballen opp. I slike situasjoner har vi og skal vi ha strekk i laget. Åssiden vinner klareringen, og kan gå rett på kassa. Alene med keeper bommer de ikke. 2-1

2.OMGANG

I pausen blir vi enige om å stramme inn avstander mellom 1 og 2 F, og spille mer korte pasninger med større bevegelse. Gutta tar tak og gjennomfører fra 1 minutt. Gutta spiller med stor ro og hurtig pasningsfotball. Eivind starter showet med et lite raid fr han vipper ballen i kassa. 2-2. Eivind gir seg ikke og er 10 minutter senere frempå. 2-3. Så blir Eivind spilt igjennom alene med keeper, men blir felt bakfra. Straffe. Markus setter den inn. 2-4. Åssiden kommer på en liten visitt, får frispark. Frisparket skures over muren i krysset. Keeper Michael er på vei og seiler 1m over bakken 2 metter opp og bort over gresset, men rekker akkurat ikke kula. 3-4. 7 minutter før fulltid blir Sander spilt fri på kanten. Etter et godt oppspill av Gus, som Emil stusser videre til Sander. Sander runder Valmir 2 ganger og banker ballen i lengste hjørne.