Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen3 – Drammens Ballklubb2 6-5 (3-4)

Startoppstilling: Lars – Kai – Rune – Pål Remi – Geir Erik – Rashid – David – Jarle – Peter – Ronny – Trajko 
Innbyttere: Christoffer – Stian – Anders 


0-1 12 min 
1-1 17 min, Trajko (Peter) 
1-2 18 min 
1-3 26 min 

2-3 39 min, Trajko (Ronny) 

2-4 43 min 
3-4 45 min, Kai (David) 
4-4 61 min, Rashid (Rune) 
4-5 65 min 
5-5 68 min, Pål Remi 
6-5 80 min, Ronny (Trajko) 
Seriemesterskapet var allerede sikret før vi møtte serierival og tabelltreer DBK, noe som tydelig også satt litt i bakhodet på gutta. Vi ble tatt litt på senga av et overraskende høyt tempo innledningsvis og havnet i starten litt bakpå hvor vi lå under både 1-3 og 2-4. Imponerende nok klarer vi å heve oss og sakte men sikkert kjemper vi oss inn i kampen igjen. All ære til gutta som fortsetter å krige og kjempe mot en formidabel motstander som virkelig ga oss kamp til døra. Dagens høydepunkt må sies å være Ronnys langskudd fra 35 minutter som sikret oss seieren. Det må også nevnes at seier mot vår gamle rekkekammerat Rolf Næslund smakte ekstra godt i en kamp der den gamle ringreven måtte gå slukøret og målløs av banen. 
I avd. 01 slo Ytterkollen Landfall 3-1, noe som gjør dem til vår motstander i KM-finalen på Årbogen Kunstgress lørdag 11. oktober. Ytterkollen er helt sikkert sugne på å revansjere 0-1-tapet vi påførte dem i en treningskamp i vinter før vi begynte oppkjøringen vår.

Del dette innlegget