Åskollen – Steinbg 2-1

Hvor blir det av Kollens soldater, tenkte mange før kampen. Det viste seg at bare 11 mann dukket opp, klare for å knuse disse bønda. Dette inkluderer Kollens Coach Nordahl. At Kollens mannskap var litt bekymret før kamp er ikke så vanskelig å forstå, med tanke på forfallet. Enkelte forfall kunne aksepteres, mens andre var noe tvilsomme. Skal vi vinne så må man gi litt blod for det. Vi får ingen fribilletter til høyere divisjoner. All takk til Nils Arne ”Nippi” Hansen som stilte opp som superreserve. Kampen startet med et enormt trykk fra Kollen. Mange gode løp fra flankene våres, samt et sterkt forsvarsspill. Forsvaret viser i 1. omgang kvalitetsspill med gode sikringer og bra hodespill. Kollens første mål kommer etter en langpasning fra Richard ”Beckham” til ”Carlos” Lauritzen, som på halvvolley klinker til lærkula. Ballen suser opp i nettaket uten mulighet for keeperen å ta den. Andre scoring kommer etter et kjempe løp av Kristian”Blondie”Theie

på venstre side. ”Blondie” i kjent stil slår ballen langt framfor seg å setter fart. Lekende lett løper han forbi forsvaret å får lagt inn til  i”Guddis”Guddal, som er der hvor han skal være. Kollen leder nå 2-0 over SteinbergLike etterpå kommer flanken til Steinberg seg ned til dørlinja å legger inn til en umarket mann, som setter den i kassa til Kollen. Et dystert syn for Kollens soldater. 1. omgang ender 2-1 til Kollen. Andre omgang blir en slitsom omgang for Kollen. Kollen blir slitne og pasninger samt kvalitetsspillet blir desto dårligere. Det blir en kamp mot klokka for å holde poengene. Steinberg presser oss på slutten.  Kollen fikk et straffespark, som ”Guddis” ordner. Thomas”Langhåra”Lie får tilliten og tar straffesparket, vis vi kan kalle det straffespark. ”Langhåra” virker noe ukonsentrert i tilløpet og setter den rett i brøstkassa på keeperen. Det må sies at Kollen var klart best selv om Steinberg presset noe mot slutten. All ære til de 11 som kjempet til ”the bitter end” for Kollen.

Stephan Jacobsson – Thomas Lie, Bjørn Even Stabæk, Fredrik Askjem, Leif Helge Nordahl – Kristian Theie, Terje Larsen, Richard Hagel, Cato Lauritsen,  Kai Guddal- Rolf Næslund

Kort: : Leif Helge Nordahl (gult)

BB: Fredrik Askjem, Kai Guddal