Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen – Kongsberg 3-0

Dette var årets første virkelige toppkamp, gutta var virkelig tente i garderoben. Det hadde også møtt opp flere gamle Kollen veteraner på side linja da kampen startet og der sitter kommentarene rimelig løst. Det er ikke mange som slipper unna disse gutta under kamp, men de sier aldri at ting var så mye bedre enn før. Åskollen hadde før denne kampen jobbet mye med formasjonene og presset i midtbane leddet. Dette så ut til å stemme godt , fordi Kongsberg kom aldri i gang med småspillet sitt. Til dette var Kollebn gutta for kjappe opp i press til at de fikk den nødvendige roen, til å utfordre. Isteden ble det Kollen som fikk overgangene og skapte flere sjanser. Kongsberg spillerne ble veldig fort frustrerte i denne kampen, og det var kunn på grunn av den aggressiviteten som Kollen gutta hadde i denne kampen. Etter 20 min spiller Cato, Rolfen igjennom med en herlig pasning Toppscorer Næslund holder hodet kaldt og setter den til side for Kongsberg keeperen. Herlig å se denne gå inn. Åskollen forsatte i samme stil, og etter halvtimen treffer Cato med venstre slegga si og da veit alle hva som skjer. Fra 20 m knaller han ballen rett i nettmaskene. Kongsberg prøvde å heve seg i 2 omgang, men til dette var Kollen for bra. De kjørte rundt med Kongsberg spillerne og 15 minutter før slutt, lander en dødball i beina på Guddis som setter den kaldt og rolig i mål. 3.0 for et resultat, og for en herlig innstilling hele troppen hadde i dag. Kollen hadde endelig bevist at de er et topplag. Coach Nordahl som har vært med lengst sa etter kampen at dette er det beste spillet han har sett Åskollen fotball Klubb har gjort gjennom tidne.

Innstlling, konsentrasjon og aggressivitet osv, alt stemte i dag. Og det er egentlig urettferdig å dele ut kun 3 BB i dag, det skulle vært 15 BB.

Stephan Jacobsson – Thomas Lie, Jens Petter Farnes,  Fredrik Askjem (70 min Dag Grøtterud), Erik Løsengen – Cavid Correia (80 min Kai Guddal ), Terje Larsen, Richard Hagel (80 min Gøchan Celair), Cato Lauritsen, Henning Riise (50 min Jarle Nilsen) – Rolf Næslund

BB: Rolf Næslund, Cato Lauritsen, Jens Petter Farnes

Målscorere (assist, min, type):

Rolf N (Cato L, 20 min, Gjennombrudd)

Cato L (Henning R, 32 min, Skudd)

Kai G (Cato L, 85 min, Dødball)

Del dette innlegget