ÅSKOLLEN II – LIUNGEN 6 – 5 (2 – 4)

B-gjengen scoret 4 mål de siste 15 minuttene! ÅFK fikk godt betalt for den brede stallen i dagens kamp. Begge
lag lag viste mye flott angrepsspill og flere av målene var noen perler. Liungen hadde kampen i sin hule hånd
til det gjensto 15 min men Kollen gutta ga som vanlig aldri opp og fikk betalt for dette på slutten av kampen.
Trener Jens Petter Farnes var stolt av sine disipler i dag, og syntes det var vanvittig deilig med 3 poeng i kamp
som kunne vippet begge veier.

ÅSKOLLENS LAGOPPSTILLING I 4 – 5 – 1:

Stephan J – Espen B, Pål R K, Christian O (Jarle F 80 min) – Fredrik O – Thorleif M , Fredrik V, Patriv W (Trajko 75

min), Anders T (65 min Peter F), Hinrik P (Cato L 45 min) – Goran (70 min Rolf N)

1. OMGANG
Omgangen var ikke mer en 3 minutter gammel før Liungen tok føringen. Målet kommer etter en lang ball hvor
forsvaret ikke klarer å falle av tidsnok. Slike mål må vi klare å luke bort snarest mulig. Nå er det ikke så uvanlig at
b-gjengen blir liggens under! To minutter senere reduserer vi etter et flott mål av Anders T. Etter dette kommer
kollen mer inn i kampen, etter 26 minutter får Hinrik en kjempe sjanse som han skyter over på. Liungen satser på
lange baller opp mot de gode angrepsspillerene sine, dette fører til en del dødballer. Å det er nettopp på en corner
Liungen scorer sitt neste mål. En Liungen spiller får stå helt alene på 10 meter og header ballen enkelt i mål. Et
minutt øker Liungen ledelsen. Målet kommer etter at Christian O blir dratt av og Liungen spissen får gå med ballen
mot våres 16 meter uten at en Kollen forsvaret støter ut. Fra 16 meter fyrer han av et hardt skudd som går inn i
hjørnet utagbart for Kollen keeperen. Nå skjer det mye, to minutter senere reduserer ÅFK etter et mål av Molvær.
Rett før dommeren skal blåse av til pause så for vi nok en kalddusj. En Liungen spiller fyrer av et skudd fra 35
meter som fyker rett i krysset og Kollen må gå til pause med 2 mål under.
2. OMGANG
I pausen blir vi enig om at det kun er små justeringer som skal for at vi skal klare å snu kampen og gutta er fast
bestemt for gjøre alt hva de kan for å klare det. Andre omgangen starter mye roliger enn første omgangen, ser ut
som at flere av spillerne på banen begynner å merke varmen. Det meste av spillet foregår på midtbanen og begge
lagene sliter med å komme til de store sjansene. Etter 70 minutter ser det ut som at Liungen avgjør kampen. De
får en ball innenfor stengene men dommeren annulerer målet uten store protester fra Liungen spillerne. Fem
minutter senere reduserer ÅFK. Målet kommer etter et innlegg fra Volden som Molvære styrer i mål. Nå for Kollen
gytta blod på tann mens Liungen spillerne virker litt slitne. Samtidig gjør Kollen flere offensive bytter som til slutt
skal vise seg å avgjøre kampen. Deilig å få betalt for en stor og bra spillergruppe på B-laget. I det 83 minutt får vi
frispark fra 20 meter. Alle venter et skudd fra Molvær, men han legger ballen videre til Finta. Han fyrer av skudd
som til slutt havner hos Cato, han gjør ingen feil å setter ballen sikkert i mål. To minutter senere smeller det igjen,
Molvær drar seg fri på høyre siden og slår et flott innlegg inn på bakre stolpe. Her kommer Trajko i full fart å setter
ballen sikkert i mål. Noen minutter senere øker vi ledelsen til 6-4. Nok en gang er det Molvær som er frempå, han
drar seg fri på høyre siden og ”kliner” ballen i krysset. Et minutt på overtid reduserer Liungen, men målet kommer
for sent. Dommer blåser av kampen like etterpå.
Oppsummering: Dette ble en meget underholdene kamp. Liungen var som ventet ett meget godt lag, de hadde
noen meget gode enkelt spillere som hele tiden prøvde å utforde Kollen gutta. Det så lenge ut til at Liungen skulle
ta med seg alle poenge hjem til Lier, men nok en gang viste b-gjengen en kjempe arbeidsmoral. Det finnes ikke
noe deiligere enn å vinne slike kamper og det gjør vi i dag takke være en stor og bred stall. Neste uke er det
Graabein som venter og det blir garantert en like tøff match.