Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen FK – Strømsgodset IF 4-0 (0-4)

@Kahlid A (Emil T) – Even K, Shafi O (g), Erjok A, Damian M (Kristian HS) – Christian M, Nichlas K (Peter F), Farra N – Trym A (Khalid), Eivind L (Magnus E), Sabir A (g)

1 – 0, 6 min, Trym A, Christian M

2 – 0, 18 min Eivind L, Trym A

1 – 0, 25 min, Trym A, Sabir A

3 – 0 46 min, Trym A, Eivind L

Denne gangen kom SIF på besøk til Kollen Road. Våre unggutter har vært igjennom et par uker med gode økter og ting ser ut til å gå i en riktig retning. SIF slo oss i våres, eller lettere sagt duellerte til seg en seier. Dette skulle revansjeres.

Gutta tok tak fra start og i et godt klopp press var de som hauker på SIF spillerne. Det tok ikke mer enn 6 min. Kollen vinner ballen, Melling utfordrer fremover, får ikke press og skyter fra 16 m. Keeperen gir en retur og der er Trymsen klar og triller inn 1-0.

Kollen forsetter arbeidet og 18 min stormer Lynet Larsen igjennom SIF forsvaret og setter inn 2-0.

Gutta jobber bra, gir vekk lite til SIF og kombinerer godt fremover. Etter 25 min setter Eivind opp Trym igjen, som triller inn ballen fra 5 m. 3-0.

I omgangen siste minutt oppstår nok en slik situasjon, ballen blir lagt bak i feltet og der kommer Trym igjen. 4-0.

Sterk omgang av gutta, men med helt klare forbedringsområder som vending av spill når vi ikke oppnår overtallsituasjoner, flytte 4ern vår høyere i høyt press og finne indreløperne oftere ved frispilling fra stopper mot -4-3-3.

2 omgangen ble ikke som forventet. SIF gutta gikk i kjelleren og ofret seg mer. Dermed ble det en krige omgang uten altfor god fotball.

Noen ganger må en legge vekk finspillet og ta krigen, og det var gledelig å se at alle våre ungegutter stod opp og tok en for laget. Både de som startet og kom innpå.

Tydelig at vi har tatt noen steg på dette området. En sterk lagseier der hele stallen bidrar til sluttproduktet 3 poeng. Herlig!!

Det var også herlig å ha en av 01 originalene tilbake. Emil Thorbjørnsen steppet opp på kort varsel og kom i 1 omgang, for å hjelpe gutta i kassa. Rett fra håndball økt i Sande. Det unge stortalentet i kassa viste seg fort frem at gamle kunstner ikke var glemt. Kjempe innhopp av Emil Thorbjørnsen

Del dette innlegget