Åskollen FK G19 – Slemmestad IF G19 1 – 4 (1 – 1)

7 min, UEA, Emil T, Michael KA

40 min, Frispark

60 min, selvmål

67 min, Dødball

70 min, EA

Sjansestatistikk: 10 -10

BB: Kommer

I dag møtte vi Slemmestad igjen. I vår første treningskamp tapte vi 8-2 for dette laget. Den gangen var vi gode i 25 min, også var det slutt.

Siden den gang har Slemmestad spilt mot:

· De slår Svelvik 4-1, Svelvik er i vår 1.divisjonspulje

· De slår Åssiden 1-2, Åssiden skal spille junior interkrets

· De taper 2-3 for Konnerud, Konnerud er i vår pulje

· De slår Skiold 5-0

· Dette Slemmestad laget vant i fjor Kretsen sin pokal som vinner av 1.divisjon foran klubber som Konnerud, Hønefoss, Modum osv.

· Det er et meget godt junior lag som består av sist års juniorer og spillere som har spilt sammen over flere år.

· Vi stiller i dag med et ungt første års juniorlag, og 3 siste års juniorer. Denne rutinen spiller inn i jevne kamper.

Før seriestart har vi 20 fellesøkter i beina sammen. Vi har frem til de siste 3 øktene et snitt på 11 mann pr trening. De siste 3 øktene har vi et snitt på 16 mann.

1 OMGANG

Kollen kommer godt ut av startblokkene og trøkker til fra første sekund. Vi ser et helt annet Kollen lag enn hva vi har sett i treningskampene hittil i vinter. Vi ligger godt i den defensive «ramma» og hissige på grøten fremover.

Allerede etter 8 min kommer det en kontring, Michael får tatt presset sitt og slår et ytterside innlegg foran kassa. Her stuper Emil T inn fra motsatt kant og dytter kula rett i kassa. Kjempe kontring av gutta. Etter scoringen forsetter vi å opptre disiplinerte defensivt, emn samtidige aggressive i 1forsvarer rollen og duellene. Slemmestad blir tvunget til å slå mye langt over oss, som den bakre 4eren og keeper har god kontroll på. Samtidig spiller vi oss til mange gode sjanser etter godt kombinasjonsspill. Med litt mer med vind i avslutningene kunne Kollen fint gått til pause med en 2 og 3-0 ledelse.

Isteden er det Slemmestad som reduserer 5 min før pause på et frispark som går forbi vår første mann, og inn bak han kommer det et Slemmestad hode som header den i kassa. 1-1. Her skulle vi ryddet fint unna med engang.

Kollen vinner sjansestatistikken 7-3 i 1 omgang. Årsbeste av Kollen.

2 OMGANG

Kollen går ut igjen som i første, Slemmestad trykker litt mer på, men vi har god kontroll de første 15 minuttene. Fra det 60 min begynner vi å kjenne på at vi kun har 20 fellesøkter i beina og vi henger ikke godt nok med. Etter noen cornere imot, som vi rydder godt opp i er vi uheldige. Vi avklarer med en heading, men headingen går rett i rompa på en Slemmestad spiller som hopper inn. 1-2 tl Slemmestad. Et kjedelig baklengsmål kombinert med slitne bein, setter i gang en 15 minutters periode der Slemmestad kjører oss. Vi har mange slitne bein og hoder og feilvalgene og feilpasningene florerer.

I denne perioden setter Slemmestad inn 2 nye mål. Det første er misforståelse av oss som ender i selvmål (slike ting skjer), og et innlegg de setter inn på bakre stolpe. I denne perioden han Kollen i tauene. Det blir gjort hele 5 bytter i denne perioden frem til det 75 min. Herfra tar vi over igjen, i stor grad takket være de gode innhoppene fra alle sammen. Vi hever oss i duellspillet, og kommer til et par feite sjanser som vi ikke klarer å omsette. Vi kunne fint redusert med både et og to mål her.

PLUSSER:

– Gode i defensive spillet så lenge orken og hodene henger med. Da er vi vanskelige å bryte ned