Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅSKOLLEN FK G19 – ROS G19 7 – 4 (5 – 1)

@ Emil T – Knut, Martin (Jarand), Markus, Trym (Gustav) – Jacob (Magnus), Jonas, Oskar, Kristian (Tobias), Sander – Eivind

Sjansestatistikk: 10 – 7

BB: Eivind, Sander, Martin

Gutta tar sin andre strake sier. I dag på en dårlig dag, godt hjulpet av en frekk og hissig Eivind på topp. Kamp forberedelsene ble litt stressende i dag, med omrokkeringer på laget i siste liten, men takk til Emil T som stilte opp for gutta sine og stod en strålende kmap i kassa, som stand in for BK som er opptatt med eksamen lesing.

MÅL, MIN, TYPE, MÅLSCORER, ASSIST

1 – 0, 4 min, UE, Eivind, –

2 – 0, 12 min, UE, Eivind, Sander

3 – 0, 23 min, UE, Eivind, –

4 – 0, 36 min, UE, Eivind, –

4 – 1, 39 min, ES

5 – 1, 43 min, UE, Eivind L, Sander

5 – 2, 67 min, DC

6 – 2, 75 min, UE, Eivind, Trym

7 – 2, 77 min, DS, Sander, Eivind L

3 – 7, 85 min, KS

5 – 7, 88 min, KS

1.OMGANG

Gutta starter bra og legger et trykk på ROS direkte. Eivind jager en stopper, vinner ballen og vips så triller han ballen i kassa etter 35 sekunder. 2-0 kommer ikke lenge etterpå. Igjen er Larsen godt frempå, denne gangen assistert av Sander etter brudd høyt i banen. Dette ble åpningsmelodien, for etter 15 min snakpper Eivind igjen opp ballen og setter inn 3-0. Imponerende. Til tross for den gode starten, klarer ikke gutta å hente frem vårt finspill, men stresser med ball, angriper i undertallssituasjoner, vender ikke spillet etter gjenvinning og får få fremspill etter frispilling bak. Gutta skal ha for at de jager og jobber.Etter 30 min plukker Eivind opp en retur. Setter fart på kassa og scorer igjen. 4-0. Vi slipper ROS litt mer inn i kampen og forærer dem et mål.

2.OMGANG

I pausen blir det påpekt noen momenter som vending av spill etter gjenvinning, angripe på de rette stedene og tørre holde på ball. Med en klar ledelse fra 1.omgang klarer vi ikke å heve spillet i 2.omgang. ROS kriger på, vi velger dårlige løsninger i tette rom og får aldri utnyttet de ledige motsatte rommene. Det blir tilfeldig fotball, noe som passer ROS bedre enn oss.

OPPSUMMERING

Bra å ta 3 poeng på en dårlig dag. Det er mange som er tilbake fra skader og ikke fått trent godt. Noen har også fått trent mindre pga eksamener og skole. Dette kommer godt frem i spillet vårt.

I utgangspunktet skal vi slå ROS greit, uten at de skal få føle at de er med i kampen, men vi må da gjøre de riktige valgene som jobber med.

Hva må forbedres til neste kamp:

– Vi tørre å holde på ballen

– Vi må finne hverandre igjennom våre ferdigheter med ball

– Vi må vende spillet i ledige rom

– Vi må være vesentlig mer kompakte defensivt uten ball

Del dette innlegget