Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅSKOLLEN FK G19 – KONNERUD IL G19 2 – 2 ( 1- 2)

@ BK – Even, Sander (Krisko), Markus (Trym), Knut – Michael (Henrik), Jonas, Christian, Talha, Michael (Jacob) – Emil (Eivind)

Sjansestatistikk: 13-10

MÅLSCORERE

0-1, 27 min, UetablertSkudd

1-1, 36 min, Uetablert

2-1, 42 min, DødballStraffe, Christian, Trym

3-1, 87 min, DødballCorner, Knut S, ??

.

1.OMGANG

Kjempestart av Åskollen, spilleprinsippene som er jobbet med siste ukene begynner å sitte. Dermed er gutta roligere med ball, de vender spillet og vurderer når de skal gå. Dette ender i flere gode sjanser til Kollen. Helt sinnsyke sjanser og dobbeltsjanser hvor ballen spretter på linja både en to ganger. Vi skaper 6 feite sjanser i første omgang, basert på godt angrepsspill, der vi vender, utfordrer i ledige rom og har gode løp. Spørsmålet er bare hvordan i kula klarer vi å bomme på alle disse sjansene?????

Rett skal være rett. Konnerud produserer også like mange feite sjanser på oss, men de klarer å score på to av dem.

Den første skaper vi selv, vi har ballen i det bakre leddet og jobber med vending av spillet. I istedenfor å holde roen og spille ball videre, stresser vi med å løfte ballen fremover. Dermed har vi stort strekk i laget, KIL plukker opp ballen og lobber den i kassa. 0-1 til KIL.

Den andre scoringen kommer etter at vi ligger i et ikke lavt eller mellomhøyt press, men midt i mellom. De spiller rundt oss, vi henger ikke med som 1F og 2F og blir for veike i duellene. Slik kommer de til en sjanse alene med keeper på 5m som bankes i kassa.

At gutta fortsatte å tro på eget spill og aldri ga opp er noe å ta med seg. 3 minutter før pause, blir Trym holdt igjen innenfor 16m. Klar straffe. Straffen setter Christian inn og vi går til pause med 1-2.

I pausen blir vi enige om å tørre å fortsette å spille, vende opp og ta de riktige mulighetene. Ikke true igjennom angrep i undertall situasjoner. Vi blir også enige om å heve 1 og 2 forsvarer jobben med noen %. I tillegg gjør vi noen bytter på sliten bein.

2.OMGANG

Andre omgang blir ikke like sjanserik som første omgang, før mot slutten av kampen. Begge lag har sine perioder hvor de styrer kampen. Betegnende for ÅFK er at vi periodene vi sliter, er at vi slipper ballen tidlig nok og glemmer å orientere oss for vending av spillet. Dermed vinner KIL ofte ballen og vi blir hengende etter, samt at vi innimellom blir noe puslete i duellspillet. Det er G19 fotball nå. Smågutt og gutt er vi ferdig med!!!!!!

I de periodene vi styrer kampen, spiller vi med hodet og lar beina utføre, dette resulterer i har mye godt angrepsspill og gode sjanser.

Vi har flere gode muligheter å utlikne, spesielt med nysigneringen Eivind Larsen ligger som gjedda i sivet og venter på stikkere i bakrom. Eivind er svært nære flere ganger, men har ikke marginene på sin side.

OPPSUMMERING

Perioder med mye godt spill, og perioder der vi sliter.

Vi holder igjen i 90 minutter

Vi har igjen en god progresjon som vi har hatt i hele veien

Vi må fortsette å utvikle eget angrepsspill mot etablert forsvar

Vi må fortsette å lære å lese hvilke situasjoner vi skal angripe i og når vi skal vende

Vi må bli tøffere duellspillet, for mange dueller tapes pga vi kun går inn med beina i taklingene og ikke hele kroppen.

Det er voksen fotball nå gutta.

Viktigst av alt så trenger vi alle på trening. Hvis ikke klarer vi ikke å videre utvikle eget spill.

Vårt første poeng, jippi

Del dette innlegget