Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen FK G19 – Åssiden G19

Det ble en tøff kamp i dag, mot en motstander som i vår spilte Interkrets kval med de beste lagene fra Telemark og Vestfold.

Før kampen ønsket vi 5 nye spillere velkommen. Dessverre rakk vi ikke å trene sammen før kampen og de nye gutta ble kastet inn med en gang og gjorde sakene sine bra.

I dag fokuserte TT på at alle skulle få spilletid, slik at vi fikk gjort en god vurdering av alle mann.

Første omgangen viste hva laget kan, og med litt mer trening sammen vil igjen oppnå noen gode prestasjoner over 90 min. I dag holdt vi bare i 45 minutter, men det er 45 minutter mer enn i de to første kampene, så det var klar forbedring.

Vi kriget i 1 omgang og hadde noen glimrende angrep, dette viser at vi kan om vi er klare. På 2-4 til pause var det kamp og når vi i tillegg hadde bommet på straffe som kunne gitt oss 3-4.

Først scorer Åssiden, så utlikner Kollen etter flott innlegg fra Trym som Jonas header over keeper og i kassa. Så spiller Jonas en stikker igjennom til Eivind som setter fart forbi Åssia forsvaret, men blir felt. Jonas setter ballen i nettet til høyre for keeper. Neste scoring ut er Åssiden som scorer 2-2, før de går opp i 2-3, og 2-4 minuttet før pause. Vi ga bort litt av initiativet de siste minuttene av første omgangen, ellers var vi på høyde.

Denne omgangen skal vi bygge videre på i treningsarbeidet i morgen 20.30 på Gulskogen og mandag på Gulskogen 20.30 før neste kamp.

Andre omgangen glemmer vi raskt, med unntak av en flott scoring av Damian etter et perfekt innlegg av Even. Dette var Dammis 3’dje scoring i høst.

TT ser at vi nå er tilbake der vi var i vinter, vi trenger litt tid på komme i gang igjen og få god nok kampform. Denne gangen holdt vi som sagt i 45 minutter. Neste uke skal vi holde minst 60 min og da begynne det å likne på noe.

Hverken spillere eller trener liker å få slike resultater, men vi i TT vet at vi kan få gode prestasjoner og opplevelser snart, vi trenger bare å jobbe litt mer sammen i treningsarbeidet.

Vi løste det i vinter/våres og skal gjøre det igjen, for spillerne er ikke dårligere, men akkurat nå mangler vi trua på oss selv.

Derfor skal vi bygge på en meget positiv 1.omgang.