Åskollen FK 2 – Konnerud IL3 3 – 0 (2 – 0)

@ Casper W – Even K, Shafi O, Erjok, Knut (Kai G) – Talha S (Magnus E), Markus E, Kristian HS (Jacob T) – Damian M (Michael A), Eivind TL, Trym A1-0, 39 min, Shafi, Eivind TL2-0, 44 min, Trym A, Eivind TL3-0, 58 min, Eivind TL, Knut SDagens kamp viser hvilket spill disse gutta kan. De første 30 min går rolig for seg med flest sjanser til Kollen. Utrolig at vi ikke scorer iløpet av disse minuttene. Konnerud har også et par sjanser frem til da, men Erjok rydder unna hver gang. De siste 15 min av omgang, begynner vi å finne midtbanespillere i mellom rom med rettvendte kanter og sjansene kommer. Talha, Eivind og Trym har alle gode sjanser. I det 39 min blir Eivind spilt fri, han danser mellom noen KIL spillere, kommer alene med keeper, men blir felt. Straffen tar Eldstemann Shafi seg av og setter rolig nede i hjørnet. 1-0. Det offensive spillet sitter nå og Kollen ruller opp nok et angrep i mellomrom, som setter opp rettvendte topp 3spillere. Eivind spiller en fin pasning til Trym som setter inn 2-0.Omgangen fortsetter som 1’te ble avsluttet. KIL henger ikke med og Kollen skaper et hav av sjanser, men innleggene, skuddene og nest siste pasningene treffer ikke ramma. Midtveis i omgangen blir igjen en indreløper spilt fri mellom rom. Topp med Eivind har allerede startet løpet sitt og parkerer KIL forsvarer. Eivind spanderer på seg en liten vending før han setter ballen i kassa.I andre omgang kommer nok en legende inn på høyrebacken. Spilleren som har spilt alle divisjonene for Kollen ….med unntak av i 7.div!, som har tredje flest kamper i Kollen sin historie med 176 A kamper …Kai «Guddis» Guddal. At han ikke har spilt på 7 år er utrolig. Rett i backrollen. Full kontroll defensivt og setter opp midtbane spillerne rettvendt i mellom hver gang. Han vet og treffer så mange ganger at indreløperen på han sin side blir utslitt og må bytte ut.I dag jobber vi som lag også defensivt med aggressive 1 og 2. forvarer i både høyt og mellomhøyt press.I dag starter den defensive jobben i toppledet, og ingen jukserI dag, spesielt i første omgang har den sentrale midtbanen trøkk i det defensive spillet…..og når det offensive spillet vi vet disse gutta kan sitter, må det bli 3 P J