Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen FK 2 – Huringen 2 (0 – 0) 5 – 3

Åskollen FK 2 – Huringen 2

@Pasta Joe (Stephan J), Knut S, Patrick W, Trym A(65:Erjok), Even K (75:Kristian S)– Jakob T (53:Damian M), Markus E (53: Nichlas), Christer P, Jonas N, Talha S(65:Karl MA) – Eivind L, Magnus E

Min,  Res, Målscorer, Assist – Kommentar
51 min,  0-1
53 min,  0-2
59 min, 1-2, Nichlas, Eivind – straffe
68 min, 1-3
69 min, 2-3, Eivind – Gjennomspill
71 min, 3-3, Nichlas Eivind – Straffe
74 min, 4-3, selvmål, Michael  – Legg fra siden
88 min, 5-3, Eivind, Damian

Slike kamper som dette blir en utmattet av, men kort oppsummert imponerer unggutta våre. Å ligge under 2 ganger mot et godt Huringen lag også vinne til slutt, er meget mentalt sterkt.

Takk til de rutinerte herrene Christer Pedersen og Patrick Waal, slike klubbspillere er gode forbilder for våre unge karer.

Dagens øyeblikk må være comebacket til Pasta Joe. 10 år etter at han la hanskene på hylla i Kollen, 34 år etter at han debutere på banen med dagens trener, spilte han nå sammen med sønn til sin tidligere lagkamerat (treneren). Og for et sterkt comeback av en mann som nærmer seg 50 år!!! Å stå i kassa er nok som å sykle!

Gutta våre viste igjen frem et fremragende spill, med godt soneforsvar, aggressive 1 forsvarere, gode kontringer og ikke minst tidvis skole eksempel på rulle opp etablerte angrep med frispilling bakfra på rettvendte indreløpere i mellomrom og front 3 som søker bakrom. Med litt mer ro i kroppen hadde de scoret flere mål i 1. omgang.

I andre omgang fortsatt gutta å kjøre på selv om det var Huringen som tok føringen og ledet både 0-2 og 1-3. I de periodene gutta ikke stresser seg opp, men forholder seg til spillestilen og ikke prøver å fikse alt selv, kommer sjansene og målene som et resultat av den kollektive samhandlingen. Dette ga oss to straffer og 5 mål, samtidig som Huringen keeperen hentet ned en ball fra krysset og hadde en Gordon Banks redning. Her kunne det fort blitt mer enn 5 mål til Kollen.

Dagens oppsummering er kjent, når gutta spiller med ro og ikke minst bruker hodet er de strålende. Når vi blir slitende eller stresset skaper vi rot og problemer for oss selv i kampen. Dette må vi lære av!

Det å «rykke» opp i seniorfotball handler om andre betingelser og vurderinger enn i ungdomsfotballen. Her snakker vi om virkelige opp og nedrykk. Så nå gjelder det bare å prioritere et par timer, to ganger i uka fremover, så kan dette bli en god sesong.

Hilsen et imponert trenerteam Arve og Leif Helge

Del dette innlegget