Åskollen 3 – Glassverket: 7-1

B-GJENGEN: 2 NYE KAMPER, 6 POENG OG 13-2 I MÅLFORSKJELL!!
B-gjengen har for alvor våknet og godt spill de 2 siste kampene mot henholdsvis Glassverket og Nordre Sande, gjør at vi sitter igjen med 6 nye poeng og en imponerende målforskjell på 13-2. Rashid (bildet) viste prov på målkåthet da han stod for en av kampenes prestasjoner med ekte hat-trick mot Glassverket.

Åskollen 3 – Glassverket: 7-1 Startoppstilling: Stephan – Stian – Kent – Rune – Cato – Trajko – Fredrik A – David S – Peter F – Ronny L – Fredrik O Innbyttere: Rashid – Perry – Eirik – Patrick W 1-0 Cato L 2-0 Ronny L 3-0 Rune H (straffe) 3-1 Glassverket 4-1 Selvmål 5-1 Rashid (Trajko) 6-1 Rashid (Fredrik A) 7-1 Rashid (Patrick W) Nærmere 100 tilskuere møtte opp til dagens lokaloppgjør mellom B-gjengen og Glassverket IF. Kampen begynte som et tett og jevnt oppgjør med Åskollen som det laget som skapte mest. Etter 25 minutter får Rune et kjempetreff på et frispark som går rett i mål. Dessverre var ikke dommeren enig, fordi han ikke hadde talt opp muren enda. Den påfølgende kontringen er ÅFK heldige som ikke må fullføre kampen med 10 mann når Stian bestemmer seg for å måke ned en Glassverketspiller som bakerste mann i straffefeltet. 10 minutter senere får ÅFK frispark fra 25 meter som Cato skyter rett i mål. Til pause leder ÅFK 1-0 med et klart sjansemessig og spillemessig overtak. I begynnelsen av 2. Omgang, går ÅFK nesten umiddelbart opp til 2-0 ved Ronny L. Rune skaffer oss straffe og rødt kott til GIF når han header et innlegg fra corner som en GIF-spiller redder på strek med hånda. Straffen setter han selv inn 3-0. Glassverket får inn 3-1 før de scorer selvmål 4-1 og Rashid scorer et ekte hat-trick på 5-1, 6-1 og 7-1. Alt i alt en fullt fortjent seier til b-gjengen. Glassverket klarte å gi oss litt hodepine til å begynne med, men ÅFK stakk av med en fullt fortjent 7-1 seier som fort kunne vært større.