Åskollen 3-2 Slemmestad

Målscorere: Mergim, Molly og Memo.
Assist: Abdi og Michell.

En utrolig deilig seier i går gutta! Den laginnsatsen dere viser, samt råskapen og viljen til å vinne matcher er helt enorm!

Vi får en trøblete start og har kun 10 mann tilgjengelig 15 minutter før kampstart, grunnet ulykke på E18. Heldigvis fikk vi Karan klar til match og kunne starte kampen med 11 mann fra start.
Kampen starter på verst mulig måte. Slemmestad scorer etter et minutt på en dødball. Etter scoringen får vi kampen gradvis tilbake i vårt spor. Førsteomgangen preges av mye stopp i spillet og det gjøres hele 9 bytter fra begge lag i førsteomgangen, noe som resulterer i hele 6 minutter tilleggstid fra dommer i førsteomgang. 20 minutter ut i omgangen velger Mergim å vise fram høyreslegga. Skudd fra 30 meter i krysset! En kandidat til årets mål! Det står 1-1 til pause.

Vi starter bra i andreomgang og er nære scoring ved flere anledninger. Dessverre blir vi straffet etter en svak avgjørelse fra dommer etter 58 min hvor Behajdin blir utvist. Vi må avslutte matchen med 10 mann. Vi fortsetter å vise moral og klarer å hente oss inn igjen i matchen. Halvveis ut i andreomgang er det Molly sin tur til å vise seg fram. Frispark scoring fra 20 meter uttagbart for keeper. To minutter etter scoringen vår utligner Slemmestad til 2-2. Etter scoringen deres begynner Slemmestad å styre matchen litt mer og skaper en del farligheter som Hansi tar seg av. Vi forsvarer oss godt som et lag og legger ned en enorm innsats mot slutten av matchen. Vi får en kontring i sluttminuttene som resulterer i straffe til oss. Memo blir felt og går sikkert frem og setter inn 3-2 i 87 min. Vi står unna i sluttminuttene og drar i land nok en seier.

Dette var en kamp som kostet mye, flere skader og dere måtte virkelig ta en for laget!
Er stolt over innsatsen dere legger ned. Faen for en gjeng dere er! ??

Dagens tre BB: Molly, Memo og Hansi.