Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Asker rekrutt – Drammen FK 1 – 4 (1-2)

Drammen FK klarte brasene og avsluttet sesongen med stil! Som nyopprykket lag fra 4.divisjon er det en god prestasjon å ende helt oppe på 5.plass. Før sesongen var det mange som ristet på hodet og kalte Garborgs målsetting om en topp 5 plassering som hårete, og mente DFK hadde mer enn nok med å holde seg i divisjonen. Men Drammen har imponert med mye godt spill og høstet ros fra topplagene for sin innsats. Bl.a. Lyn-trener Finn Bredo Olsen har latt seg imponere stort. Med seier 4-1 over Asker ble det dermed en flott sesongavslutning for Drammens mannskap.

DFK-trener Garborg kommenterer:
Vi gjennomførte en ok kamp, men heller ikke noe mer. Det som er hyggelig å se er den entusiasmen vi har hatt i gruppa siste ukene og hvordan det slår ut i kamp. Gutta gjør sitt beste og jobber for hverandre. Det resulterte i to seirer på tampen som gjorde sitt til at vi ble nummer 5 i årets 3 divisjon. Med tanke på at vi er nyopprykket og at vi er midt i en prosess om å bygge opp et lag her så er jeg veldig fornøyd med plasseringen. Samtidig ser man tydelig hva som skal til for å fighte helt i toppen. Det tar 2-3 år å bygge et lag. Vi er veldig godt på vei. Får vi på plass 2-4 forsterkninger i silly season i tillegg til den gjengen som er her nå så er Drammen fk tilbake der de hører hjemme. Et lag som alltid fighter i toppen i 3 div, men som også igjen kan ta skrittet tilbake til 2 divisjon. Det tror jeg hadde vært viktig for hele klubben.

I gårsdagens kamp lugget det litt, men når vi har full innsats fra alle spillerne så setter man seg oftere i gunstige situasjoner og da resulterer det som regel til 3 poeng i en ellers jevn kamp. Tidvis spiller vi feiende flott fotball og jeg er meget glad for hvordan gutta står sesongen ut. Det skal dere ha. Best på Drammen igår var Kalmo og Sully, som gjorde noen strålende og avgjørende redninger da kampen stod litt og vippet.

21.10.12, Føyka kgr: Asker rekrutt – Drammen FK 1 – 4 (1-2)
MÅL ASSIST DFKs 3 BESTE
0-1 (20′): Petter Kalmo
0-2 (25′): Mahdi Fayyaz
1-2 (35′): Asker
1-3 (65′): Petter Kalmo
1-4 (85′): Niklas Knutsen Abdihakim Dagane
Petter Kalmo

Eric Pascual
Petter Kalmo Petter Kalmo
Suleyman Karagøz
Praween Jeganathan
Startoppstilling:
S.Karagøz – R.Hamde, M. Omoijuanfo, F.Nemati , T.Lian
P.Monga, T.Backe, M.Fayyaz, A.Dagane – P.Kalmo, E.Pascual
Innbytte:
P.Jeganathan inn for Lian (46′), N.Wilkinson inn for Monga (46′), N.Knutsen inn for Dagane (65′)

Del dette innlegget