Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅSKAM. – ÅFK 0-3

Håkon H, Fredrik A, Dag -g, Erik S, Vidar S, Jarle F, Lars CS, Kristian T, Jarle Ni, Ali M, Ole PH, Cato L

Mål, min, målscorer, assist

0-1, X min, Ali M

0-2, X, min, Ali M

0-3, X min, Lars CS

BB: Fredrik A, Ali M, Vidar S

Kollengutta ankom Åskameratene og det første de møtte var ei liten matte med en vei over i det ene hjørnet og masse blomster på banen. En kunne nesten ikke se dødlinja. Kollen gutta tok tak i matchen og styrte den i 90 min. Tunge Åskameratene spillere fikk kjørt seg. Kollen lagde mange sjanser, men dessverre var ikke effektiviteten på topp i dag. Dette tiltross hadde den bakere fireren ikke alt for mye å gjøre, og fremover herjet Stokka, Jarle N og Ali med Finta og Cato bak seg. En viktig seier på bortebane.

Del dette innlegget