Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Årets innsatspremie

Vi har de siste årene utdelt en innsats premie, dette er en premie hvor mange ting blir lagt tilgrunnlag. For eksempel hvor mange treninger han har, antall dugnader. Hvis det fortsatt skulle være jevnt blir det sett på den sportslige sukssen også. Personen må også for øvrig bidra med en positiv ånd innad i klubben. Vi skal nå presentere årets 4 nominerte:

Kandidat 1: ”Gamle Riise har spilt i Kollen i alle år, og er en av veteranene i klubben. Tiltross for mange år i klubben forsetter han å bidra må sin egen lille måte. Henning stiller alltid på trening hvis han ikke har ferie eller begynner å bli litt forkjølet da! Han er også en primus motor når det kommer til å jobbe dugnad, ingen i klubben har vel vært flere timer på AASS bryggeri enn Henning. Kronen på verket var da han i våres utviklet en egen patent på å skru  av korker. Ved møter er det en mann du kan stole på som kommer med kritikk, jo da det er Henning. Henning er en viktig mann for Kollens utvikling da ahn som regel har en menning om alt. Riise har også i år hatt sportslig ”suksess, og når han har dagen er det ikke mange som hamler opp med teknikken til denne Kollen ”traveren. 

Kandidat 2: Kai Guddis Guddal, dette er mannen som bidrar mye for miljøet i Kollen, ingen kan komme med de utrolgste kommentarer med KUN fremmordsom Kai. Kai har i år fungert som oppmann for klubben og det er en befrielse for resten trenerteamet. Kai ordner og fikser alt, og det er aldri nei i hans munn. Som vanlig har Kai et høyt treningsoppmøte, og han har etter hvert blitt en gjenganger på 6 div. laget med sin enorme vilje til jobbe for andre.

Guddal er ogsåiår vært reiseleder på treningsleiren til Danmark for 20 mann. Og det er aldri noen tvil om hvem som har kontroll, vi gutta for bare den beste service fra vår kjære lagkamerat. Som dere skjønner Guddis er ikke lenger bare viktig spiller for ÅFK, men også en viktig person for hele klubben.

Kandidat  Dag kom til klubben i fjor etter flere år borte fra fotballen. Etter noen måneder med trening slapp han til på 6 div. laget og gjorde en bra innsats. Siden den gang har Grøttis med få untak vært med på fleste 6 div. kampene, men ikke helt klart å rive til seg en fastplass. Denne taklingssterke backen har i år spilt nesten alle kampene både i 7’er serien og 6 div., ved siden av dette er 

han blant topp 10 over de som har flest treninger. Han er også en av de som alltid stiller på dugnad for klubben sin, og alle vet hvor viktig det er å ha slike folk som vi kan stole på. Hvis vi regner litt på dette kan Dag på en ”god uke” ha spilt 2 kamper, trent 2 ganger og jobbet dugnad !!!  Og aldri har noen hørt et negativt ord fra den kanten. En imponerende innsats av denne spilleren med jernviljen.

Kandidat 4: Her kommer mannen med de mange navn, gidder ikke å nevne alle men vi har regnet ut at det er oppimot 20 navn. Som alle vet kjært barn har  mange navn. Denne godt likte karen er blant de viktigste spillerene i denne klubben, og han er trofast og lojal på dugnader. Evensen er også den i år som har flest treninger, og han stiller ydmyk og klar til innsats uansett vær og vind. Slike spillere er viktig, gode spillere som ikke tar seg friheter, men jobber seriøst uansett. Også ”tidenes” er en mann med kommentarer på lur, og som sikkert alle vet: den mannen lager mye show med kjøringen sin i Damnmark. Tusen takk Bjørn Even, vi er glade for at du er i vår klubb!!!! Eller som kaptein Larsen sier: ”han er klippen i Åskollen”

Del dette innlegget