Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Andre vurderinger våre n3sport sider

DBK: Åskollen – God side fra N3 sport. Hyppig oppdatert. Mest kjente spillere er Rolf Næslund, Jens P Farnes, Rune Hansen og Håkon Håkonsen.

ÅIF: Åskollen – En av Buskeruds mest seriøse klubber er på full fart opp i divisjonene. Kollen har rykket opp fra 6.divisjon på kortest mulig tid, og mye skyldtes trenerduoen Leif Helge Nordahl og Richard Hagel sitt ambisiøse arbeid. Laget innehar flere gode spillere; Stabæk, Hansen og Stokka, men det er først lagenheten og spillesystemet som er styrken i dette laget. Vil være en spennende nykommer i 4.divisjon som kan overraske flere av motstanderne. Benytter seg av N3sport sin nettside løsning. Ofte oppdatert både med nyheter og kampeferater samt et svært aktivt diskusjonsforum.

IBK; Åskollen – ENDELIG! Åskollen benytter n3sport-sidene på en tilnærmet optimal måte, og har fått veldig mye ut av konseptet. Som en av de aller mest besøkte n3sport-sidene har Kollen blitt en populært surfemål. Masse informasjon å finne, spesielt under kategorien nyheter. Åskollens ansvarlige har laget seg en mal for hvordan sidene skal bygges opp, og den følger de slavisk. Fraværet av bilder er imidlertid et minus.

Nybyen: Åskollen – 06.03.02: Den tredje n3sport klubbløsningen vi har kikket på, er Åskollen FK. I motsetning til de to foregående klubbene har Åskollen lykkes meget godt med å lage et meget godt nettsted. Vi har lenge fulgt med sidene, og det er artig å se utviklingen som har skjedd etter nyttår. Åskollen har en «nyhetsredaksjon» som tydeligvis har fått sving på sakene. Klubben presenterer en megde informasjon på en meget ryddig, logisk og ryddig måte. De har blitt enige om felles regler for layout (skrifttyper, farger og størrelser) som fungerer meget bra. Vi oppdaget kun et par steder med noen småfeil, men dette er kun bagateller i den store sammenheng. De fleste bildene var også optimalisert for web med 72 punkter pr tomme (dpi) – som gir kort ventetid før bildet er overført.

Alt i alt mener vi dette må være en god mal for hvordan man kan lage klubbsider på n3sports løsning. Pluss for kreative avsteminger, video av mål (forresten et knalltrekk med innlegg og to mann på første + bra løp bakfra som gir mål = må sees), Kollensang og presentasjon av spillere m/intervjuer. Vi syntes derfor en høy score er vel fortjent. Sjekk «kollen-webben» selv på n3sport.

Del dette innlegget