Åmot IL 2 – ÅFK 2 – 6

Nestformann Bjørn TN har ikke spilt siden sesongen 2000 og Johnny Solber (som faktiskt var med på å starte klubben) holder seg i aktivitet på oldboyslaget til Skoger. De gjorde begge en utmerket jobb i kvled og begge varsler comeback foran sesongen i 3 divisjon !!! Vel, kvelden åpnet meget bra for kollen. 0-1 ledelse etter 4 minutter trodde de flestye at dette skulle bli en gå-seier, men som vanlig NEI. Det tok ikke lang tid før Åmot 2 reduserte til 1-1. I denne perioden var Kollen gode fremover når først fikk ballen til å gå, men defensivt sleit vi fæltLykkelig vis kontret vi inn 1-2 ledelse etter en flott Evensen pasning lobbet Børsa kaldt og rolig inn Kollen ledelse. Men kun 2 minutter senere var vi på gyngende grunn igjen. 2-2. De siste 10 minuttene eide Kollen, men var forsatt slurvete defensivt. Men fremover satt det meste, ihvertfall uttelingene. 2 kjappe mål på de siste 5 minuttene ga oss en tryg 2 mål ledelse. I pausen fikk gutta kjeft for slurvete defensivt organisering/jobbing. Dette tok de til seg og rettet det opp i 2 omgang. Andre omgang ble aldri spennende Kollen hadde tryggheten og spilte på det sikre, mens Åmot måtte ta none sjanser, dette ga Kollen store flater fremover i banen, som de ved 2 anledninger klarte å utnytte. Først satte Rolf inn 2-5 med sitt første spark på ballen, og 10 minuttere senere var Volden frempå. I et ekte volden driv satte han spikeren i kista. Resten av kampen var en transport ettappe for Kollen som roet det hele inn og fikk med seg 3 nye og herlige poeng.

1 Bjørn TN 455 Fredrik A 60 40 Pål RK 45 4 Bjørn ES 90 41 Ronny L 60 25 Espen B 55 1 1 6 Fredrik V 90 2 36 Amund E 55 1 8 Kai G 55 69 Lars CS 90 1 2 19 Anders G 90 1 1 3 Jens PF 45 20 Thomas Lu 55 11 Rolf N 55 1 18 Cato L 55 1 32 Fredrik O 60 13 Thomas Li 60 52 Johnny S 45