ÅFK2 – SVELVIK2 3 – 3 (1-1)

1-1: Cato Lauritsen 2-3: Cato Lauritsen, (Gøran N) 3-3: Cato Lauritsen BB: Cato L, Stian B, Lars D

NOK ENGANG BLE POENGDELING P Å GUTTA Mandag spilte ÅFK2 uavgjort 3-3 mot Svelvik2 i en merkelig fotballkamp. Kollen var det førende laget i hele 1. omgang hvor laget spilte seg frem til 4-5 store målsjanser, mens bortelaget kun hadde en – og den scorte de på! I 2. omgang jevnet kampen seg ut, men forskjellen var at supereffektive angripere hos Svelvik2 puttet på sjansene sine. Kollen orket mindre i denne omgangen, samtidig som Svelvik kommer høyere opp på banen med flere menn. Dette fører til en mer jevnspill omgang med sjanser til begge lag Først mot slutten av kampen klarte Kollen anført av en målkåt Cato Lauritsen å heve seg igjen og få de nødvendige målene som berget 1 poeng