ÅFK2 – SOLBERG2 3 – 2 (1-2) 1-0

ÅFK2 – SOLBERG2 3 – 2 (1-2) 1-0: Gøran Nygård, (Espen B) 2-2: Lars Dragset, (Espen B) 3-2: Gøran Nygård, (Thomas H) BB: Fredrik O, Lars D, Geir EN

EN VANSKELIG KAMP DER GUTTA STOD GODT P Å Gøran Nygård leverte varene og scoret 2 nye mål mot Solberg da Kollen vant 3-2 i en tett og spennende kamp onsdag. Lagene var svært jevnspilte de første 45 minuttene, men taktiske rokkeringer av Kollen i 2. omgang medførte et spillemessig overtak som til slutt endte i en fortjent seier til hjemmelaget. Kampen gikk litt frem og tilbake de første 20 min uten at de ble noen store sjanser til noen av lagene. Solberg var gode til å nekte oss tid og rom, spesielt på midtbanen og det ble en del unødige balltap som en følge av dette. Bakover på banen var vi slurvete i mange avklaringer, noe som gjorde at ballen kom veldig raskt tilbake. Etter en velfortjent skyllebøtte fra Coach Hagel i pausen, hadde gutta bestemt seg for å snu kampen og gikk utpå med en annen innstilling i 2.omg. Thomas Lie og David Saksen kom innpå og tilførte laget mer trøkk offensivt som til slutt resulterte i en fortjent seier.