Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – TYRISTUBBEN 1-2 (0-1)

@ Håkon H, Bjørn ES, Fredrik A, Thomas L, Henning R (65 min Jens PF) – Kai G, Jarle F (45 min Rune H), Marius H (45 min Lars CS), Cato L (70 min Richard H), Terje L – Rolf N

Mål, min, type, målscorer, assist

0-1, 44 min, G

0-2, 53 min, G

0-3, 68 min, D, Thomas L (Ingen)

Kort: Lars CS

BB: Thomas L, Rune H, Lars CS

Kollen flyter på en medvind om dagen, men trenerteamet ga klare beskjeder om at dette kom til å bli en vanskelig kamp. Kampen åpnet nervøst, med et lite overtak til Kollen. Dessverre var avslutningene for dårlig. Utover i 1 omg. styrte Kollen matchen uten å imponere. Balltempo og kvalitet var helt borte. Ved siden av dette ble kula konsekvent løftet inn mot en solid Tyristopper, som storspilte. Minuttet før pause, er det en dårlig avklarering av ÅFK og dette utnytter Tyrispissen og setter inn 1-0. I pausen fikk Kollengutta kjeft, med klare beskjeder om å få ned kula og komme rundt på kanten. Dessverre tok de ikke hintet og forsatte der 1 omg slapp. 20 min før slut kontrer Tyri. Inn 2-0 og panikken sprer seg i Kollen leieren. Kollen trykker på uten å få nettkjenning. 15 min før slutt lykkes Super Lie etter retur på en dødball banker han kula i nettet. Rune H får en scoring annullert, helt korrekt. Matchen ender 1-2 til tyristubben som nå har ødelagt opprykk muligheten for Kollen. Kanskje verst av alt er at Kollen for første gang på over 4 år tapte hjemme på Kollen Road.

Del dette innlegget